bobos

Direktlänk till inlägg 16 januari 2010

Fredag och Lördag!

Av Lena - 16 januari 2010 19:25

Fredag!


En skön sovmorgon hade vi, vi tog en lång frukost, kollade på tv och sen hann vi röja lite bland leksakerna i lekrummet!


Dagis och jobb! Fredagen är ju också en lätt dag att jobba i och med att jag börjar senare!


Emmalisa blev trött och ville vila i soffa, vilket inte är så bra eftersom hon skulle hinna äta lunch och sedan sova på dagis. Hon har somnat i cykelsadeln förut! : )

  


Jag vill så gärna lära mig den nya kameran, men har inte haft tid!


Vi hade after work igår med jobbet så jag hann bara precis hem, slappa lite i soffan ( hade jag inte bestämt innan att jag skulle gå, tex. om någon ringt mig vid 4 och frågat om jag ville gå då hade jag inte gått. Var jätte seg och hade det gott i soffan!) och sen gjorde jag mig klar!


Jag sa till Fredde att jag nog var hemma igen vid nio kanske, men nej, jag var inte hemma då! : ) Hi hi

Vi hade jättetrevligt!


Dagens Vilmer-mening:

Fredde och barnen skjutsade mig till Banken. Vilmer frågade vad vi skulle göra, Fredde svarade att vi ska släppa av mamma. I bilen säger Vilmer:

V. Mamma, var ska du släppa dig?


Lördag!


När Vilmer är sjuk hör jag det direkt på honom bara han pratar. Imorse hörde jag att han inte  var hundra! Emmalisa var jättevarm och Fredde kände sig hängig! Själv var jag pigg ( hehe trots gårkvällen!) och gick ner med Emmalisa! Så skönt att sova, klockan var då halv 10!


Fredde och Vilmer låg kvar en liten stund. När de väl kom ner så var Vilmer vit som ett spöke i ansiktet! Han sa att han hade ont i magen!

Stackars Vilmer kräktes sen flera gånger! Han var duktig som sprang in på toan!

På förmiddagen piggande Emmalisa till! Hon och jag åkte till Maxi och handlade. Ah... det var något kalas för ica-kortet! Hade jag vetat det hade jag aldrig åkt! De bjöds på kaffe och tårta så det var ju jättemycket folk! Men turen i oturen så höll sig de flesta där så man kunde handla ganska snabbt! : ) Emmalisa somande i vagnen! Jag stod vid delikatessen och tjejerna som jobbade där tyckte det var mer än sött när Emmalisa satt upp och som i vagnen!


Vi åt en rejäl lunch och båda barnen åt mycket! (vem kunde tro att de var sjuka)

På eftermiddagen har Vilmer varit precis som vanligt, lite förkyld men uppe och lekt och inte mått illa! Emmalisa däremot har haft 39,9 i feber så det var bara att ge henne alvdon.

Hon låg hos mig och sov i soffan och jag kände också mig lite halvhängig.


Ja så det är väl en lite sjukstuga här hemma just nu som jag hopppas är borta imorgon.


Vilmer hjälpte mig att skära grönsaker när vi gjorde iordning till tacon på kvällen. Emmalisa satt i sin stol och tittade på och sa:

E. Meee majs!


Tänker på ett filmklipp jag sett med kungafamiljen när barnen är små, och de gör korv och så skriker barnen: Mera kött!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 28 april 2018 22:10

    På loven träffas vi kollegor : )Marianne & jag fick till en lunch, fantastiskt att vi kunde ta kaffet ute i solen.     Jag & Lööw åt en liten middag på Pinchos. Ville träffade skådespelarna i Klassen, På klubbtävlingen ble...

Av Lena - 3 april 2018 11:38


Vilken tävling... så otroligt roligt, nervöst & ångestladdat. Är glad & väldigt förvånad att jag vann min åldersklass både i Sverige & i norra Europa. Tävling gjorde mig otroligt taggad att sikta mot nya mål : ) ...

Av Lena - 3 april 2018 11:34

Jennie bjöd på en väldigt god buffé när hon fyllde år. Sista dagen backarna var öppna i Vallåsen... då passade vi på att träna skidåkning i strålande solsken.Tjejerna var hur duktiga som helst.Fjällen nästa ...Jennie var såklart med... även om h...

Av Lena - 3 april 2018 11:30

Emmalisa var med i en liten mixkonsert. Duktiga elever från musikskolan. Gympatävling i Staffanstorp. Både individuellt & i trupp.     En otroligt rolig kväll i Helsingborg med Camilla, Helena, Sofia, Therese & Victoria. ...

Av Lena - 26 februari 2018 11:07

Ett norskt klädföretag hittade mig på insta & ville sponsra med lite fina träningstaights, TACK! Kristianstads egna Chessgäng åkte till Köpenhamn för att titta på deras version av Chess : ) Lite smörrebröd & danska godsaker.Naturligtvis ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards