bobos

Direktlänk till inlägg 30 mars 2012

Fredag och PÅSKLOV!!!! Yiiiihaaaa!

Av Lena - 30 mars 2012 22:15

Så enkelt det skulle kännas idag att gå till jobbet...tänkte hela veckan!!! Men hur blev det?? Nej... inte som jag tänkt.

Våra barn är precis som vi morgontrötta och vi får väcka dem när vi ska gå upp. Vi är alltså vana vid att vakna till mobilväckarklockan.

Idag hörde jag vid sex-tiden ( 30 minuter innan klockan ringer) momma... jag hoppades att jag drömde, så hörde jag igen.. momma och jag öppnade ena ögat och såg Vilmer stå vid sängkanten, jag sa att han skulle lägga sig brevid mig i sängen en ha sa bara momma... jag tittade igen och då såg jag. Näsblod över hela han och spår hela vägen från hans rum, trappan och ovanvåningen.

Stackars lille Vilmer. Han har fått det ett par gånger innan så han blir inte rädd längre, men det är såklart lite jobbigt innan det slutar att rinna.

Mysigt var det att lägga sig en pytteliten stund innan vi skulle gå upp på riktigt.

Ja, allt kändes bra ända tills vi skulle gå. Fredde och Emmalisa åkte innan mig och Vilmer och när jag ska ta mina nycklar är de borta! Kommer då på att jag hörde Emmalisa rassla med dem när hon kollade vad som fanns i skålen i hallen. Jag ringde till dagis.

Följade konversation hade jag och Emmalisa.

J. Emmalisa, har du tagit mina nycklar?

E. Ja, det har jag.

J. Var har du lagt dem?

E. På mitt rum.

(jag går upp på hennes rum)

J. Var i ditt rum har du lagt dem?

E. Ha ha du hittar dem aldrig.

J. Du måste säga vart dem är, jag och Vilmer blir sena, berätta var du hade dem sist.

E. Jag har lagat dem i den runde.

(ja, där är ju massa runda små och stora lådor på hennes rum)

J. Snälla Emmalisa, försök kom ihåg vart du lagt dem, vilken runde?

E. Mamma, det är bäst jag kommer hem

J. Nej, du får vara kvar på dagis så får jag och pappa lösa detta.

Forts. följer....


Ja, Vilmer blev lite sen, men de är ju fantastiska på hela skolan.

Mina sjuor (som jag har sista timmarna på fredagarna) och jag ville ha lite påskmys. Lite påsklekar och påskgodis och så fick de bestämma något, gissa vad de valde?Alltid samma, ta hit Emmalisa! Så jag hämtade Emmalisa på dagis och hon fick vara med och påskleka.

 

Här tar hon igen sig med två klementiner i arbetsrummet.

När vi kom hem, då menar jag direkt när vi kom hem, skickade jag upp Emmalisa till hennes rum och hon hämtade mina nycklar! : ) Det är det bästa med Flisan, hon har koll! : )


Sista simskolegången idag.

 

På 5 klocktimmar har Vilmer lärt sig så mycket!! Superbra jobbat! Han fick mycket beröm av simlärarinnan! + Att han tog Baddaren. : ) Första gången vågade Vilmer inte ens ha ansiktet neråt i vattnet eller vara utan simdyna på det djupa.

   


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 28 april 2018 22:10

    På loven träffas vi kollegor : )Marianne & jag fick till en lunch, fantastiskt att vi kunde ta kaffet ute i solen.     Jag & Lööw åt en liten middag på Pinchos. Ville träffade skådespelarna i Klassen, På klubbtävlingen ble...

Av Lena - 3 april 2018 11:38


Vilken tävling... så otroligt roligt, nervöst & ångestladdat. Är glad & väldigt förvånad att jag vann min åldersklass både i Sverige & i norra Europa. Tävling gjorde mig otroligt taggad att sikta mot nya mål : ) ...

Av Lena - 3 april 2018 11:34

Jennie bjöd på en väldigt god buffé när hon fyllde år. Sista dagen backarna var öppna i Vallåsen... då passade vi på att träna skidåkning i strålande solsken.Tjejerna var hur duktiga som helst.Fjällen nästa ...Jennie var såklart med... även om h...

Av Lena - 3 april 2018 11:30

Emmalisa var med i en liten mixkonsert. Duktiga elever från musikskolan. Gympatävling i Staffanstorp. Både individuellt & i trupp.     En otroligt rolig kväll i Helsingborg med Camilla, Helena, Sofia, Therese & Victoria. ...

Av Lena - 26 februari 2018 11:07

Ett norskt klädföretag hittade mig på insta & ville sponsra med lite fina träningstaights, TACK! Kristianstads egna Chessgäng åkte till Köpenhamn för att titta på deras version av Chess : ) Lite smörrebröd & danska godsaker.Naturligtvis ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards