bobos

Alla inlägg den 1 september 2011

Av Lena - 1 september 2011 22:14

Denna veckan har det varit Greaseträning och brännbollsspel med min klass och elevernas föräldrar! : ) Jättekul!!!


Idag var första kvällen hemma denna veckan! : )

Efter att varit i Bockeboda och orienterat med eleverna så hämatde jag barnen tidigt och vi njöt ute i skolen på baksidan. Jag gick in för att hämta kameran....då bara öppnade himlen sig och barnen rusade in och sen öste regnet ner...


Vilmer ville ha pasta och Emmalisa valde korv (surprised? Nej!) så stuvade makaroner med stekt korv blev torsdagens cullinariska smakupplevelse!

Vilmer vill visa något på mjölkpaket!

  

Ser inte så jättegott ut, men barnen åt som bara den!

  Medans maten plockades undan och disk diskades ville barnen rita och pyssla...ja vi har ju några böcker att välja på.....


Det var inte så lätt att välja för Emmalisa, men fastanade för en pysselbok med klistermärken, Vilmer tog sin Star Wars.

  Sen kom Jennie och Tilde. Tilde har lånat Vilmers gamla vinteroverlla och höstkläder (skaljacka och vindbyxor) och lämnade tillbaka dem och fick storleken över, perfekt! Jättebra att låna!  Dock känner nu när jag ska sätta dem på Emmalisa att jag är ganska sugen på nytt till henne, men får flash backs när jag ser Vilmers gamla kläder..... ja, får se hur jag gör.

Tilde fick med sig lite regnställ som jag hade i klällaren...här provar Emmalisa dem (älskar att prova kläder!)       Vilmer och Tilde låg och skrattade åt något på Nintendot!  

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards