bobos

Alla inlägg den 8 augusti 2011

Av Lena - 8 augusti 2011 23:10

Hade lunchdate med Kaoztjejerna Jennie och Caroline och deras barn.

 

Mycket god lunch när vi väl hittade ett ställe där vi satt i skuggan, plats för två vagnar och där det fanns plats över huvud taget. Mina kids var hemma. Lunchen, snacket, sällskapet var lika trevligt som alltid!!!


Jag körde hem och hämtade Vilmer och vi var i stan i tre timmar.

Vi börjde gå i affärer för att leta skolväska. Vilmer är inte så bestämd egentligen vad han vill ha, han hade tagit den som jag hade gett honom. Men, jag ville han verkligen skulle välja en han tyckter om. Den rödrutirandiga i bakrunden var hans första val, sen den blå han har på sig.

   Tredje valet blev i min smak, och en gympapåse!     Ja, vi gick i 6 affärer och handlade i ganska mycket i samtliga!!! LOVE IT!

 En fikapaus....   Vilmer ville att jag skulle fota honom så han senare kunde titta på bilden när han blev sugen på chokladboll! : ) smart!   Vi gick och handlade presenter till kalas och innan vi åkte hem så vill Vilmer leka i bilen. Då kändes det som han fortfarnde var tre år istället för 5½.   Så mysig eftermiddag jag och min son hade på stan! : )


På kvällen blev de Pizza till kvällsmat och Emmalisa berätta följade för mig:

E. Mamma, när bebisen är mammas mage är det blod med, sen när bebisen kommer ut kommer det blod också på bebisens huvud. Men man kan inte sätta plåster där. Nej det kan man inte.

??? Eh...jaha...


Hon fortsatte sedan prata om dagiskompisar och sina fröknar och att hon snart väldigt snart ska börja på storabarnsavdelningen (vilket hon inte ska). Tror hon längtar lite till dagisl

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards