bobos

Alla inlägg den 20 augusti 2011

Av Lena - 20 augusti 2011 22:04

Idag åkte vi ner till Malmö. Vilken dag! : )


Vi köpte lunch och satte oss i Folkets park och njöt av solen!

    Så härligt! Vilmer var så nyfiken på de som lekte på lekplatsen.   Roliga saker på lekplatsen.   Tycker att vi kunde få lite roligare lekplats i Tivoliparken! Kanske en sådan här!   En som gillar att klättra och hitta nya utmanigar!   

En till som absolut inte är bangar för att hänga och slänga sig ut eller som kanske tänker det är lite högt nu...nej jag kan nog klättra lite högre! : )   

Vi gick in till stan eftersom det är Malmöfestivalen! Oj oj oj... så mycket folk,  men och andra sidan känner jag att det verkligen var festival men så många roliga saker.


När vi körde ner i bilen frågade Vilmer vem som skulle följa med oss ner till Malmö, och då sa jag att det inte skulle följa med någon idag att det bara var vi idag. Då svarar Vilmer, - men vi kanske träffar någon där. Jaja svarade jag...

Mitt i allt vimmel efter vi varit och shoppat på Zara : ) så tro det eller ej, träffade vi Daniela, Frank, Adde och Ella! Gissa om Vilmer sken upp! : ) De var på väg och vi var på väg, jag berättade om Folkets park och lekplatsen och ja, det var ju så sjukt mycket folk så vi pratade bara liten stund och sa hej då!

Men kul att Vilmer hade rätt!


När vi gick hem så gick vi genom Folkets park, vi hade parkerat bilen precis där. Och vad hittade vi då? JO! Ben & Jerrys glass som kulglass!!!! Ett måste! : ) Dyrt som skam men gott som tusan!     

  Så himla gott!   När vi satt och åt glassen...gissa vilka som kom?? Jo Daniela, Frank, Adde och Ella! Barnen rusade mot varnadra och kramades och sen blev det lek i timmar i parken! : )   Så kul det blev när man kunde leka med en kompis! : )   Ella och Emmalisa lekte inte direkt med varandra även om de ibland lekte vi samma klätterställning.      

Denna var ju sååå rolig att snurra på!     Kvällsmat, korv med bröd! : )   Några sista varv sen var klockan 8 och det var dags att åka hem!  Vilken dag! Den blev ju så mycket roligare när avslutningen var för Vilmer att dessutom få leka med kompis på denna roliga lekplats! : )


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards