bobos

Alla inlägg den 10 maj 2010

Av Lena - 10 maj 2010 20:40

Nja, inte riktigt baka, men nästan! Idag var det dags för niorna och göra den andra delen på det nationella biologiprovet som var en praktisk laborationsdel.

De skulle ta reda på vilken av bakprodukterna som utvecklade koldioxid först tillsammans med jäst! En ganska kul labb. En av alla 90 nior frågade, vad är det vi ska baka? hi hi...


Så ja, det gick jättebra och de flesta eleverna gjorde mycket bra ifrån sig. Men det tog på mina krafter, glömde ringa till dagis och säga att barnen skulle bli lämnade senare eftersom Fredde skulle jobba lite på kvällen idag och när jag hämtade barnen på dagis så blev det raka vägen till MAX! Både jag och barnen var överlyckliga för detta! : )


Där var många barnfamiljer så det blev en kul middag! : ) Vi träffade vänner till vänner som har en tjej som är 3 månader äldre än Vilmer och hennes lillasyster är en månade yngre än Emmalisa så de hade ju superkul!


Dagens Vilmer-mening:

Den stora tjejen frågade vad Vilmer hette och Vilmer svarade:

V. Jag heter Vilmer, där nere (de satt uppe i ett lekrör) är min lillasyster och hon heter Emmalisa och min mamma, hon heter Lena.  Min pappa är eh.... ja borta.


Ha ha haa...flickan sa bara vad hon hette och vad hennes familj hette...men så kul! : )


Måste säga att jag har grym träningsvärk i ryggen, underarmana och i höftböjaren efter min och Jönssons intervallträning igår med gymnsterna!

Ha ha...det roliga är att det är bara "vi två" som har träningsvärk! : )


Har inte tagit några roliga kort idag, bara två på två trötta äppelätande busungar!

    

Längst ner i vänstra hörnet ser man lite av Barbapapa- smyckeskrinet som Emmalisa fick när hon döptes. Hon älskar det nu! : ) Vill ha med sig det överallt och när hon känner för det öppnar hon och lyssnar en lite stund på musiken och tittar på Barbapap som snurrar runt! : )


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21 22 23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards