bobos

Alla inlägg den 15 juni 2011

Av Lena - 15 juni 2011 22:16

Mm...den får man själv dra igång! Egenligen vill man bara ha sommarlov nu! Fast det är så grymt skönt att komma tillbaka till välstädat och rensat skrivord när man börjar efter sommalovet! Och gjort upp grupper och ja allt praktiskt! : )


Imorse hittade jag inte Emmalisa:

  Men när jag tittade närmare i säcken så...   Satt lilla Lisa där! MED napp!


Efter jobbet cyklade jag till dagis och hämtade barnen! Det var härligt väder och det var så skönt att bara se dem leka och busa! MEN vi var tvunga att stressa hemma för att stressa till stan för att fixa presenter till Vilmers fröknar, han går ju sin sista dag på dagis imorgon! Jag brukar fixa från alla föräldrar, men gav bort det ansvartet för att jag i år ville ge själv eftersom Vilmer slutar och vi har varit så nöjda med dessa duktiga pedagoger!


  Vilmer gjorde egna små fina kort sina fröknar.    

Barnen fick håvar och gick från affären till bilen och försökte fånga fjärillar:

 

Ett äldre par gick förbi och mannen skrattade så när han såg håvarna och han frågade Vilmer om han fick någon fjäril, Vilmer svarade ja! : )


Vilmer önskade hambugrare och eftersom klockan var över 18 så var jag inte svårövertalad! Vilmer ville jag skulle fota honom när tog ett bett på sin burgare:

 

Emmalisa:

 

Medans jag och Vilmer fixade presenten och korten så gick Emmalisa på toa, borstade tänderna (hon kom och så fick jag borsta på henne) hon tog sin napp och snuttefilt  : ( gick upp och la sig. Det var tyst där uppe. När vi kom upp en tio minuter efter sov lilla loppan! : ) 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13
14 15 16
17
18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards