bobos

Alla inlägg den 29 juni 2011

Av Lena - 29 juni 2011 23:04

Dagen idag börjde med massage hos Therese ( C4-massage, kan varmt rekommenderas). Tidigt men så väl värt det! Har bestämt att jag ska unna mig det  efter sommaren, massage varnnan månad.


Idag ville Vilmer (och jag) till stranden, och Vilmer ville så gärna till samma strand som vi var igår med Mormor och Morfar, så det blev det!

Vilmer sprang ner till strandkanten full av iver att börjar leka.


  Stora "arga" vågor. (Vilmers sätt att beskriva vågorna)   Vi kom till stranden när det var dags för vila....   Den lilla hammarhajen och Vilmer hade mycket kul i vågorna!   Emmalisa trivdes bättre i solstolen med frukt, hon är tokig i frukt!   Nästa... 

Barnen har så kul på stranden! En man som satt brevid oss med sin fru och sin vuxna son kommentarade vilka duktiga och snälla barn jag hade. : )     Åh detta kort, var nära att vi inte fick glass eftersom jag ALDRIG har kontanter på mig. Lyckades skramla fram 16 kr så det räckte till två Piggelin (billagste!) Tänk så glad man kan bli av en liten isglass!   Therese och Bella skulle till "Poolen" efter dagis och jobb så vi åkte dit när vi kom från stranden! Kul att träffas och leka lite!     Barnen hann leka en liten stund på lekplatsen också!


När vi kom hem åt vi spaghetti och köttfärsås som var Vilmers önskan.

Havet suger... båda barnen åt rejäla protioner med mycket broccoli och majs. Som en stor vuxenportion. Barnen gjorde sig klara och sen var Vilmer jättehungrig. Nja, sa jag du får hålla dig till imorgon. Vilmer var nästa i tårar, jag är jättehungrig och äter vad som helst. Två mackor och ett glas mjölk slank ner! Växer eller??

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13
14 15 16
17
18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards