bobos

Alla inlägg den 20 juni 2011

Av Lena - 20 juni 2011 21:52

Idag blev det playdate med Camilla, Alexander och Felix. Vi bestämde att vi skulle ses på Mackedonki och äta lunch där.


På vägen dit blev Emmalisa ledsen bilen, Vilmer säger att där är en mygga. Emmalisa är rädd för allt smått som flyger. Jag säger till Emmalisa att klappa händerna så flyger den ifrån henne.


Emmalisa blev mer och mer ledsen och jag försöker trösta henne och säga att vi snart är framme, Vilmer tittar på henne och ser förskräckt ut och säger att det är blod som rinner.

Jag blir lite nervös, ger Vilmer papper som han torkar så gott han kunde, när jag fick servetten i handen så var där mycket blod och något som likande en mosad mygga. Alltså, Emmalisa lyckades klappa den när hon klappade händerna. : )


Så när vi kommer in på McDonalds så är Emmalisa jätteledsen och handen svullen, röd och hon har ett tydligt bett!

Camilla stod i kö, och en kollega satt med sina barn och hälsade glatt! Kände ett lite kaos som snabbt ordnade till sig med mat på bordet! : )

Vilmer och Alexander! ( Idag ville Vilmer ha sin klocka på sig! Kan hel och halva timmar )

  Emmalisa och Felix!   Efter lunch blev det "regn-godis" : )     Felix och Emmalisa lekte med bilen, moppen och köket mycket!

Vilmer och Alexander var mycket upptagna av att dela med sig av sina Nintendospel och erfarnheter på de olika banorna! : )

     

Lagom till fikan kom Farmor och Farfar för att kolla till lekstugan! De stannade på kaffe! Efter fikan gick vi en sväng till lekplatsen och lekte av oss...kände på poolvattnet! Så sugna de var på att bada...men brrr kallt i luften och i vattnet!

När vi kom tillbaka blev det godis och film! : )   Tack för en kul dag! : )

Det blev favorit i repris Mannagrynsgröt! Emmalisa har fått mersmak efter att ha lekt i deras kök nu dagarna i ända! : )

   Hon väntar med spänning...  ...lika gott idag! MEN...vill har grillat imorgon! : )

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13
14 15 16
17
18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards