bobos

Alla inlägg den 5 maj 2009

Av Lena - 5 maj 2009 22:18

Idag var det dax att åka till Malmö och till The Studio! Vilmer åkte med Fredde till Hässlholm där Mormor och Morfar mötte upp och hämtade Vilmer! Emmalisa och jag åkte med i bilen till östermalm och bvc. Idag var det sprutdax! Tuberkolos (stavs inte så men ni fattar!)! Så ledsen Emmalisa blev! Men det gick över fort! Sen sov Emmalisa hela tågresa och lite i Malmö!

Lina var lika glad för detta som jag! Vi gick lite på stan först, på Zara såklart och på Lagerhouse!

Man skulle komma osminkad och icke vidgjort i håret  (som jag ser ut varje dag då! : ) det roliga var att precis när vi steg av bussen vid turning så börjde det ösregna så vi var ju verkligen inte snygga när vi klev in på The Studio!

Vi blev välbemötta, i en snygga lokaler! Jättehärlig med sjukt fint ljusinsläpp! Ja, smikade och fotade! Allt bara flöt på ingen väntetid alls! Emmalisa och Elton var så duktiga! Som de alltid är! De lekte på govlet medans mammorna blev fotade!

Det var verkligen kul!

Måste bara säga att vi först köpte en massa kort för en massa pengar, men sen ångrade vi båda oss!  Så det slutade med lite mindre kort för lite mindre pengar! (dock dyrt ändå!) Man blev så uppe i det där och vi blev stressade av tjejen som var "viewer" att snabbt bestämma oss så ja....

Måste ärligt säga att Fredde har en minst lika fina kamera och blixtar som den killen hade så om jag skulle ångra mig drastigt så får vi har en lite egen studio här hemma!

Emmalisa och jag åt på tåget hem! Sen sjöng hon och höll låda för hela cupén!


Dagens Vilmer- mening:

När vi hämtade honom i Tyringe hade han inte träffa Emmalisa på hela dagen. I bilen busade Vilmer och Emmalisa tjöt av skratt! Sen sa Vilmer:

V. Nej, nu orkar jag mer. Nu blir det inte mer, jag är trött!


Så lillgammalt att säga så!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards