bobos

Alla inlägg den 13 maj 2009

Av Lena - 13 maj 2009 21:33

Idag efter lämning på dagis och handling på Maxi träffade jag Therese och stan! Idag har Emmalisa namnsdag (Linnéa, efter mormor och gammelmormor) så det var klart att hon skulle få något... såklart kläder!

Hittade en skön 70-tals dress, där linné och byxor är ihopasytt! Så härligt och så praktiskt när hon nu ska krypa!

Idag var vi nästan alla i mammagruppen på Barbacka! Jättekul! Emma som varit i Perú och gift sig Grattis! och varit hos sin mans familj i 2 månder kom idag för första gången sen de kom  hem! Jättekul att träffad dem och se Kristina!


Gick sen och hämtade Emmalisas undervattenkort på badet. Tycker att bildkvalién är så mycket bättre än på Vilmers som nu är tre år gamla! Men såklart att killen köpt ny kamera sen dess!

Vilmer ser lite mer uppblåst ut och det ser ut som om han ska springa iväg, medans Emmalisa gör en liten pussmun och en vacker danspose! Men jag tycker att de är lite lika här faktiskt, vet inte om det är badbyxorna som gör det! : )


Farmor kom hit och passade barnen vid 3 och jag åkte och dansade! Farmor hade med sig namnsdagspresent till Emmalisa och ja en onsdagspresent till Vilmer! Tack snälla! Vilmer har lekt med sin "propeller-leksak" hela kvällen, så den var mycket uppskattad!

Farfar kom och han och Vilmer fick ta en lite tur till affären på cykel medans jag fixade resten! Tacopizza stod på meny ikväll!


Emmalisa tog en bad och sen Vilmer! Vilmer hade värsta Elvislooken och försökte få han att sjunga lite "One for the money" men nja... det får nog vänta lite!

 Dagens- Vilmer mening:

Vilmer älskar Pippi och tittar på det varje morgon när han dricker sin välling! Nu har det gått så långt att han säger repliker precis innan de säger dem på filmen! Ibland blir det rätt och ibland blir det tokigt idag lät det såhär:

Pippi säger: Nej, Pippi nu får du gå och lägga dig och gör jag inte det då, då vankas det smörj.

Vilmer säger: Nej, Pippi nu får du gå och lägga dig, .........., då får du smörja!


Ha ha ha ha...


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards