bobos

Alla inlägg den 19 maj 2009

Av Lena - 19 maj 2009 20:47

Ja, vilken härligt morgon! Som vanligt på tisdagar så sov vi länge och när vi vaknade sken solen varm på vår baksida! Satt ute och läste tidningen i shorts och linne! Det kändes och jag tänkte att detta är en del av det bästa i livet!


Efter lunch gick vi och mötte Daniela, Adde och Rosita som varit på 6 månaders kontroll!

På Barbacka träffade vi Thersese och Karolina med Bella och Elin!


Adde och Vilmer hade high life i lekrummet! De åt glass i stora lass också!

När vi gick hem fick de en korv och dricka!

Jag hade mycket svårt att bestämma kvällsmat idag, men tänkte att jag bestämmer mig på Williy´s hemma där Daniela skulle ha mjölk till sina pannkakor! Jag var sugen på spaghetti och köttfärssås, men färsen var slut, tänkte, ja då tar vi pannkakor vi med och äggen var också slut...så kasst! Så ikväll blev det i och för sig gott bröd och fil! Vilmer tycker mycket om det, men jag ville ha riktigt middag! Imorgon! : )


När vi handlat hittade pojkarna en lektplats och de lekte och gungade och det var skönt att bara vara där... tjejerna sov! Precis innan vi skulle gå så åkte Vilmer ruschtbanan med huvudet före och vad hände? Jo, han damp ner i gruset med näsan före och fick sig en smäll...och massor av grus i hela ansiktet! Näsblod och tårar kom!
Vilmers första rikgtig stora näsblod! Vi gick hemmåt sen!


Efter kvällsmaten så lekte vi lite och då testade jag om Emmalisa kunde gå själv med gåvagnen och det kunde hon! Hon blev så glad själv när hon kände att hon kunde ta sig fram ganska så fort! Vilmer blev jätteglad och ville att hon skulle springa... jag blev glad så det gjorde vi tills det var dax att gå och lägga sig! : )


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards