bobos

Alla inlägg den 14 maj 2009

Av Lena - 14 maj 2009 21:11

Dagen började lugnt och fint, Vilmer cyklade till dagis och sen gick jag till tandläkare Bengt! Han är superbra tycker jag! Jag hade för ettag sedan bit och tappat en fyllning och ja vad jag nu gjort med tanden. Bengt tittade och skulle ta bort den biten som var lite av, men det visade sig att tanden var sprucken rakt igenom roten! Maximal otur! Så hela tanden fick åka ut! Det gick så lätt och det var inga problem för mig som hade massor av bedövning och Emmalisa sov gott i sin vagn! Tack snälla för hjälpen Bengt!(han fick bloggadressen för han ville se tanden som jag fotade he he!)


När jag gick ut från tandläkaren så krockade jag vagnen så att den blev helt skavd och gick till cykelaffären för att köpa svart lack! Perfekt!

Sen gick vi till Bella och Therese där tjejerna åt lunch! Jag fick ju inte äta på några timmar!

Babycafé halv 2! Vi sjöng och lekte! Emmalisa var trots sina 2½timmars förmiddagssömn nog trött!

 Det öste ner regn när jag skulle hämta Vilmer så snälla Karolina skjutsade oss till dagis, sen slutade det regn så jag bestämde mig för att gå hem därifrån! Tack snälla Karolina jätte gulligt! : )


Ja, vanligtvis får jag hela tiden påminna Vilmer om att vi ska cykla hemåt istället för att stanna och titta stenar och tuggummi! Nej, idag fick jag springa med vagnen för att hinna med honom ! Han kan bli farligt snabb kände jag när jag flåsade efter honom, jag menar i korningar och annat!


Ja, snabba ryck hemma, ge Emmalisa mellis, klä mig, sminka mig, packa grillsaker, packa mat till Emmalisa, packa mina saker....ja och så då Vilmer som samtidigt vill göra 1000 saker.... men jag sprang till dagis med barnen och Caroline hämtade mig där precis i tid! Vilmer har grillkväll med sitt dagis och Fredde är i stan halv 6 så Farmor var snäll och tog barnen tiden emellan så jag kunde dansa på Gallerian i hässleholm! Det var kvällöppet på Gallerian och vi blev tillfrågade om vi ville dansa! Klart vi vill!

Det gick hur bra som helst, synd bara att hela gallerian var ganska så folktom! Men alltid kul att dansa!


Jag stressade ju så innan och nu ser huset ut som ett bombnedslag (igen, för er som läste i tisdags!) så nu ska jag ta och städa innan jag ska och duscha innanm jag lägger mig!


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards