bobos

Alla inlägg den 3 juli 2009

Av Lena - 3 juli 2009 22:22

Idag var det helt tokigt varmt redan när vi gick upp! Jag bestämde mig dock för att åka til stadium och byta bikinin så de gjode jag! Just nu finns det ju inga supersnygga men den jag valde nu är jättesnygg i modellen och sådär i tyget men helt ok! Är dock nöjd att jag fick byta ner en storlek! : )


När jag varit på Maxi och handlat vindruvor i massor.. (så goda!) kom Lina och Elton! Vi badade, fikade och gick en runda i denna värme! Alltid lika kul att träffa dem... många oerhört roliga skratt! : )


På kvällen var det dax att mammorna i mammagruppen träffades utan barn på middag och lite drinkar! : )

Precis när jag skulle cykla iväg så öppnade himlen sig (till Vilmers stora glädje. Tidigare i veckan så duggade det ju lite och då gick jag och Vilmer ut och dansade i regnet! Ni kan ju tänka er nu... när det öste ner! Vilmer var ute i sina kalsonger och hoppade och helt överlycklig i regnet! Fredde tog någon bra bild med sin kamera, lovar att lägga ut dem så fort han fixat dem!)

Men efter ettag så la ju regnet sig! Det är ju en helt underbar känsla att cykla till stan när man gått med vagn i ett år nu snart! Det kände som jag flög fram hur fort som helst!


Vi fick (ja Therese och Karolina tog) ett jättebra bord på Taste där vi åt grillbuffé och tog några drinkar! Jättegott och trevligt! Det timmarna sprang förbi (eller iallafall 1 hi hi) så vi när vi var klara där så gick vi en sväng på stan och det lilla nöjesfältet! Där var vi tuvnga att spela på chockladhjulet... dock vann ingen!


Oh...ja just det Min Lilla Lööw är gravid och henns lilla ärta (ja, jag tror det är en lilla...) är nu ungefär 17 veckor gammal! : ) Ett supergrattis till er båda och lycka till!



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards