bobos

Alla inlägg den 21 juli 2009

Av Lena - 21 juli 2009 21:15

Idag så skulle vi ut och cykla en sväng och märkte då att det verkligen är punktering på Vilmers cykel! Ja ta hela cyklen i bilen (kunde inte få av hjulet med hjälp av bara en skifnyckel) körde till Mohlins där cyklen är köpt.

De kunde inte fixade förrän på fredag efter som verkstaden har sommarstängt! Hrm.. förstår att de måste ha semester, men är det inte nu som folk cyklar mest?

Jag köpte en ny innerslag och sen åkte jag ut till Farmor och Farfar (vad hade vi gjort utan dem? ) och så fixade Farfar det på ett kick! Ja... han klarade att ta av hjulet hur lätt som helst med en skiftnyckel...hrm..kände mig lite kass just då! hehe


Vi var ju tvungna att testcykla cykeln så vi tog en sväng till affären och köpte glass för pengen Vilmer fått av GammelFarmor Edit! Vilmer var så nöjd när att vi sen cyklade till lekplatsen och han fick äta sin glass på trappan!

Farfar hämtade släpet och körde till tippen med alla våra säckar! Tack!


Jag och Emmalisa åkte till Catarina och kollade in hennes nya marklägenheten som var jättefin! Karin & Ella, Jennie & Tyra var också där!


På vägen hem körde jag och handlade så vi kunde göra hemmalagad pizza!

Precis när vi håller på att göra pizzan ringer Farmor som varit på sjukhuset med Farfar som fått något i sitt öga! Jag bjöd in dem så de fick äta kvällsmat med oss! Stackars Farfar och hans öga! Krya på dig Farfar!


Emmalisa har idag ätit sitt första hela mål själv! Visst blev hon kladdig (stolen, kläder och golv....)men hon fick i sig det mesta faktiskt och hon hade full koll på hur hon skulle hålla skeden!  : ) Well done!


Dagens Vilmer-mening:

Vilmer tittar på sin pizzabit och säger:

V. Mamma, det är gut med svamp!


Hi hi det är mitt ord det... gut! : )


TILL SIST! GLÖM INTE ATT KOLLA IN FREDDES FOTOBLOGG, DEN ÄR LÄNKAD UNDER MINA LÄNKAR!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards