bobos

Alla inlägg den 4 juli 2009

Av Lena - 4 juli 2009 22:32

Ännu en morgon då man känner sig lite "seg i kolan" (som min musiklärare från mellastadiet alltid sa)! Men det var det helt klart värt och det gick snart över!

Lisa, Ella och Alfons kom och lekte med oss! Det är så kul att de stora (Ella och Vilmer) de kan leka en lek och att de har så kul! Idag klädde de ut sig och lekt i de rollerna! : )

När vi var ute i trädgården så trampade jag på ett tagg och det var vekligen så jag kände när jag tryckte ner att den segad sig in i hälen! Men man är ju i ett steg så det var försent! Jag fick lite panik så jag bara drog, ganska så hårt ut taggen och då sprutade blodet ut. Vilmers ögon har nog aldrig varit så stora! Ella pratade mycket om taggen och att jag trampat på en osv...

Har även nu i skrivande stund lite ont!


Vilmer och Emmalisa badade i över 2 timmar! Så härligt! Sen var Emmalisa helt slut! : )


Henke firade sin 27:de födelsedag idag! ( Glömde dock min kamera så inga bilder) Vilmer cyklade på sin cykel och Emmalisa åkte cykelsadel för första gången! Så härligt igen att cykla! : )

Vi hade ju inte köpt hjälm till Emmalisa än så det fick bli det som var öppet : Maxi! (He he Jönsson jag kan ju bli spronsrad så många gånger jag nämner Maxi på min blogg! : )

Men... visst  hjälmen är billigare där än hos en cykelhandlare...men också är den inte superbra bra, en liten knapp trillade av direkt när vi skulle använda den! Men den funkar ju ändå, men ska köpa en nya hjälmar till både Vilmer och Emmalisa!


Nu ska jag och Fredde kolla på Wallander och äta godis! : )

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards