bobos

Alla inlägg den 9 juli 2009

Av Lena - 9 juli 2009 22:31

På förmiddagen (ja den lilla vi har!) så målade fixade Fredde med Kiviksbacken som han målade igår! Den blev superduperfin! (precis som jag sa förra året när vi köpte den! hi hi) Vilmer lekte med lera och jag kollade min jobbmail!

Vilmer älskar att leka med lera och han skulle kunna sitta länge med den  men vi fick snabba på för vi skulle äta lunch innan halv 1 då vi skulle möta Ella och Lisa!

Jag ändrade cykelsadeln från den minsta (Emmalisa har ju provåkt den!) till den största så att den skulle passa Vilmer! Han tyckte det var jättekul att åka fort bakom mig! : ) Måste säga det igen... så härligt att cykla, du är ju framme på ingen tid alls!

På barbacka var vi på en jätteroliga Allsång! De som höll i det var verkligen duktiga! Både barn och vuxna skrattade! Då har man lyckats! : )

Jag kände igen några i bandet från några dansjobb jag gjort och eftersom de är duktiga där så är det ju klart att de är duktiga här!


Vilmer iakttog allt som hände och kunde sjunga med i några låtar! Några hade han aldrig hört som Pochahontas (om det nu stavs så) det hade varken han eller Ella en aning om! Men jag tror att både Ella och Vilmer fastnade mycket för Pippi!!


Sen var det ansiktsmålning. Ella fick en fin fjäril, gul, blå och rosa. Fint målat och Ella som redan är jättesöt blev ännu sötare!

Vilmer valde mellan "sjöfabbe" (pippis sjörövarfabbe) och Spiderman och ja, det blev Spiderman som ni ser! Han var så duktig och satt och blev målad ganska länge, den tar ju lite tid!!!


Lisa, Tobbe, Jag och Fredde bestämde att vi skulle gå på Tivolirock ( flera riktigt bra ska spela!) idag så jag och Vilmer köpte förköp innan vi susade hem på cykeln! ha ha.. jag och lille spiderman var på stan och jag fick nog en liten chock varje gång jag vände mig till honom och detta lilla röda face tittade upp på mig!


Vi (Fredde, jag och barnen) körde och kollade på lite saker idag också ! Vilmer är ju hur kul som helst när han går i en affär och tar bara något och säger:

V. Denna är ju cool! Den gillar vi!

Eller:

V. Denna var snygg!


Måste nu bara skriva lite mer om vad lilla lilla Emmalisa gör! Måste först bara säga att jag tror att jag är så förvånad eller förundrad att det går så fort för att jag inte väntar mig det. Med Vilmer så ville jag inget hellre än att han skulle gå, prata och allt annat så jag hann kanske aldrig stanna upp och verkligen bli så glad och stolt som jag nu blir över Emmalisas framsteg.


Nu står hon ganska stadigt själv, men hon vill framåt, hon går såfort man sätter henne på fötterna! Bråttom!! Knepet är att hon får hålla något i handen som gör att hon vill undersöka det medans hon står still! : ) Kortet är klockrent, då hon inte ens kan vara stilla i 1 sekund! : )


Vi brukar köra "baka baka kaka-ramsan" och den har ju små rörelser med händerna, hon har ju klappat på "baka baka kaka" och hon har rullat på "rulla liten bulle" och hon har sträckt armar upp på slutet på "skjuts upp till fåglarna". Idag har hon även pekat med pekfingret i den andra handen på "mjöla den, pricka den" !!!

Så Farmor... vilken tar vi nu?? : )

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards