bobos

Alla inlägg den 23 juli 2009

Av Lena - 23 juli 2009 22:08

Ja, vår tur till Öland var så lyckad och vi hade jättekul allihop! Vädert var perfekt, soligt men inte gassande sol (behövde inte kleta in barnen i massa solskydd varje dag!) men ändå sol som gav 100% sommarkänsla!

På uppresan sov båda barnen så vi körde hela vägen i ett svep!

Vi bodde på Villa Ingrid (där jag och Fredde har bott förut, ja Vilmer med, fast då låg han i magen!) som är så mysigt och fint! En jättevilla, men fräscha rum och underbar frukost!  Hem skön hemmakänsla fast man är bort! ( Både Fredde och jag vill bo precis så, fast det får bli när barnen är stora!)


Borgholm är ju så mysigt och jag förstår att så många besöker det varje år! Öland har lätt den godaste glassen av alla! De har en egen glass och den åt vi flitigt av! : ) Både Emmalisa och Vilmer tyckte att den var jättegod! (barn gillar dock all glass men ändå! : )


Emmalisas fösta restaurangbesök gick hur bra som helst! Barnstolarna var slut så hon satt på en liten kub! Hon satt helt stilla hela tiden! Så duktig! Vilmer var jätteduktig han med, han var så glad för sitt piratsvärd som satt i hans hamburgare! : )


Vi var på Lådbilslandet som Vilmer verklingen tyckte var superkul! Barnen får köra egna bilar drivna av små motorer och de kör på asfalterade vägar! Motordriven lådbil var ju lika kul tyckte Vilmer! Studsmattor och hoppborgar och karuseller!  Vilmer hade fullt upp! Han gjorde saker vi aldrig trodde han skulle göra, han klättarde upp för ett rep på en av hopptornen som var riktigt högt och åkte ner i en jättebrant bana! Han älskade det direkt efter första gången. Det var tur att där var större barn som bara slängde sig ut! Klart att Vilmer också ville testa!


Ölands djurpark är så himlabra bara! Djurpark, tivoli och bad på samma ställe!

Massor av djur, Tigrar, alligatorer,björnar och möjliga apor och sen getter man fick mata och klappa + en massa andra!

Jag som älskar djur tyckte kanske ibland att djuren inte hade så stor plats men man får tänka att de vet inget annat!


Även här så åkte Vilmer karuseller själv och några riktig snabba med mig eller Fredde! Sen var han helt såld på karuseller....


Vi är jättenöjda med Öland!!!  


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards