bobos

Alla inlägg den 18 juli 2009

Av Lena - 18 juli 2009 23:33

På förmiddagen var jag och Vilmer runt och fixade Mormos present! När vi kom till växthuset så bara öppnade himlen sig (ni som brukar vara där vet att det är en liten bit från parkeringen till affären, iallafall när det öser ner regn!) så vi fick vänta i bilen ettag innan vi gick in!

Vi hade några ärenden inne i stan också och då blev Vilmer jättekissignödig och vi gick och lånade Duvanders toa! När vi kom ut från Duvanders så gick vi runt hörnet på deras uteservering. Vi var på väg till Candyplock och jag gick lite framför Vilmer! På Duvanders uteservering är där rep som hänger mellan metallstolpar och ytterst är det en längre metallstolpe med en platta uppe och på och på den står menyn. Vilmer känner lite på repet och jag ser att den längsta stolpen vajar lite och jag ropar på Vilmer att han inte ska röra repet, men det är försent.... den vassa kanten på plattan skär igenom hans tröja och river upp ryggen och detta gör ju att Vilmer trycks ner i marken och eftersom det regnat så är det halt när han ska ta sig upp! Jag rusade fram till Vilmer och han var helt panikledsen! Mycket ont och sen blev han nog rädd! Alla runt omkring stannade upp och tyckte så synd om honom! Jag fick så ont i hjärtat när jag såg denna höga stolpe falla mot honom! Ah...

Ja, han har en rejält snitt på sin rygg (turen i oturen är att han inte själv ser det och blir påmind!) och jag måste säga att han blev jätteledsen men slutade gråta fort!


På eftermidddagen slog vi in paket och bakade skorpor som jag vet Mormor gillar! När jag sa till Vilmer att vi skulle baka skorpor till Mormor kom Dagens Vilmer-mening:

V. Då ska jag baka en till Morfar med!


Så han bakade en skorpa till Morfar! : )

När jag målade mina naglar så vill Vilmer också få fina naglar, så det fixade vi till! Så gulligt när han dessutom tog på sin flippflopp skor! : ) 


Mormor hade kalas och hela familjen var samlad! Jättegod mat och en mysig kväll! 
Emmalisa och Vilmer somnade båda på vägen till Tyringe så de var uppe båda två ända tills vi åkte hem, då de båda somnade innan vi lämnat Tyringe!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards