bobos

Alla inlägg den 8 april 2010

Av Lena - 8 april 2010 20:41

Idag hade vi inga planer förutom en! Jag skulle fixa en nagel på eftermiddagen!

Så vi slappade och bara sprang runt i pyjamas fram till lunch! Älskar sådan här dagar! : )


Efter lunchen så gjorde vi oss klara för att gå till stan! Vilmer är nu mer eller mindre helt frisk, hostar och näsan rinner som en öppen kran, men han är glad och det är ett bra tecken på att han börjar bli sig själv igen!

Han har ju utan problem cyklat till tivoliparken och hem igen. Jag tycker det är jättejobbigt att le hans lilla cykel (när han inte orkar cykla längre) så idag bestämde jag att vi skulle gå till stan och förhoppningsvis hem också, men vi kan ju alltid ta bussen hem om han skulle bli trött!

Hela vägen till stan var Vilmer som ett solsken och gick nog dubblet så långt som jag för han skuttade och hämtade pinnar, stenar och massor av skräp som folk slängt! Vilmer har ju också 101 frågor, några var;

* hur gör man bilar?

* hur gör man flygplan?

* vem la asfalten på vår väg?

* vad heter de? (han menade hantverkarna som jobbade på ett huset på vägen)

* hur gammal var var hon när hon tog av sina stödhjul? (en tjej i 10 års åldern)


Ja oändligt många frågor!

Men roligast av allt var att kasta pinnar och sten i ån! Han hade kunnat stå på bron i timmar och göra detta! Flera förbipasserade tittade på Vilmer och sa hur härligt det såg ut! Ha ha.. ja han sprang och hämtade och tjooade och skrattade när han kastade i!


Vilmis!


     

Flisan sov som aldrig för!


Vi fixade lite fix på stan! Ha ha..svårt att vara på stan och inte handla! : )

Så kul på Polarn´,Vilmer känner sig hemma där på något vis och älskar spegel som står på golvet! Han leker alltid att han är olika personer och tjejerna i kassan bara skrattade och sa vilken fantasi han har! Så berättade en av dem att sist stod han och sjöng hela Emil i Lönnbergasången med egenpåhittade rörelser till! ha ha... kommer inte alls ihåg det : )


Ja, min tanke var att Emmalisa skulle sova när jag fixade min nagel och Vilmer fick lite godis så var de 4 minuterna fixade! Men... vad hände??

Jo, precis när vi kom till salongen vaknade Emmalisa och var inte alls på humör! Dessutom såg hon Vilmers godis (jag hade inte köpt något till henne) så ja... hej och hå... Vilmer bjöd och bjöd med lilla fröken nöjer sig ju inte att ta eller få en i handen utan vill ha hela påsen... men ja... fyra minuter gick bra... skulle nog inte klarat så mycket längre utan höga röster... i rummet brevid pågick en avslappningsbehandling! Ha ha.. hade ju varit tjusigt senario!


Vilmer ville åka bussen hem, vi får ju skjuts till dörren så jag är inte svårövertalad! : ) Vi hade en 8 minuter kvar tills bussen skulle gå så vi åkte ner på Stadium för att kolla sneakers! När vi  kom ut så såg vi bussen gå.


Så vi gick! På halva vägen hem blev Vilmer hungrig så då köpte vi bullar... då orkar man sista biten! : )


Det tog lite längre tid än när vi gick till stan, eftersom Emmalisa ville gå och Vilmer åkte vagn! Hon går ju ganska fort, men det tar ju ändå sin tid att gå genom hela egna hem! : )



Dagens Vilmer-mening:

För första gången somnade Emmalisa före Vilmer så jag la mig hos honom och småpratade om dagen och vi skrattade åt en masssa saker och sen pratade vi om hur synd det var att vi missade bussen och säger Vilmer:

V. Men mamma, nästa gång får vi ju gå på bussen!


ha ha ha ... jag håller med!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards