bobos

Direktlänk till inlägg 24 maj 2009

Fredag, Lördag och Söndag!

Av Lena - 24 maj 2009 17:01

FREDAG:


Ja, en dag då jag körde mycket i bilen! Dagen börjde med att jag körde bilen till stan vid 10 för att göra några ärenden. Fredriks kusin Petronella  och Rasmus har fått sitt andra barn och Bella har blivit storasyster till en liten Isac! Grattis! Så kul att leta små små pojkkläder! : )

När jag skulle ta mig hem så var det långa köer, fast klockan bara var 11! Stod över 10 minuter bara för att komma ut från Domusparkeringshus!

Sen åkte jag och Vilmer och fixade lite andra saker, maxi, ny lampa till bilen och så en ny fin hakklapp till Emmalisa på Toddler!
Innan vi åkte hem så hoppade Vilmer  lite hopptorn på Storatorg!


Ja, när jag kom hem så hade Emmalisa hög feber 38.6 ( hon har haft lite feber ända sen i onsdags till och från) så då var det bara att sätta sig i bilen igen och åka till apoteket och köpa alvedon!


På kvällen jobbade Fredde och Daniela och Rosita kom hit! Jag och Daniela tittade på filmen Changeling som var så bra! Se den om du inte sett den!


Vid kvart i tolv var alla barnen vakna, Vilmer, Emmalisa och Roista...  : )


LÖRDAG:

Idag var det familjensdag på maxi! Så jag ringde Henke och frågade om han och Tilde (Jennie jobbade) ville följa med och kolla vad det var!

Precis när vi skulle gå så vaknade Fredde som jobbat natt, så Emmalisa stannade hemma, Vilmer och jag åkte själva!

Loppisgrejer, korvgrillning, billiga varor och annat!! Emmalisa fick en mössa (som var ny och gjord av en tjej i Degeberga!)! Barnen gick tipsrunda och fick fina tröjor och drakar! Vilmer fick även ta hur mycket godis han ville ur en korg.... tro mig.. han tog verkligen hur många som helst med sin lilla hand! : )


Sen var vi en snabbis på stan! Träffade Famor och Farfar! : )

Barnen fick fina saker! Tack snälla!

Vilmer hade ju en röd keps från förra året och när jag såg hur solblekt den var så köpte jag en ny röd keps till honom!


Innan jag åkte hem köpte jag en sillamacka till Fredde, han älskar dem! : )


På eftermiddagen kom Farmor och Farfar hit för att Farfar skulle mäta på uteplatsen till ny altan!


På kvällen var det fest för min del hemma hos Sofia som fyllt 30 härliga år!

Jättekul! hi hi behöver nog inte skriva mer... eh..jo att jag tog fel jacka när jag skulle gå hem! Istället för min jacka fick jag med mig en dock en svart men en herrjacka i stl L! : )

Jag skulle ha tagit tåget hem, men Fredde var så himla snäll! Tack! : ) och kom och hämtade mig! Barnen fick följa med sovandes! : )


SÖNDAG:
Efter runtringing och överläggning så blev det inte något träning idag! På gott och ont. Gott: Jag var ju sjukt trött och kanske inte så mottaglig för danssteg! Ont: BEHÖVER TRÄNA!!!!!!


Nej, idag åkte jag och barnen till Fia för att byta jackor! Tog en McDonald´s påvägen hem!

Tänkte hälsa på Mormor och Morfar i Tyringe (var ju i Hässleholm så det är ju så nära Tyringe) men de var i stugan!


Istället åkte vi till Farmor och Farfar och lekte! Farmor gjorde jättegoda plättar som vi alla tyckte var supergoda!: )


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 28 april 2018 22:10

    På loven träffas vi kollegor : )Marianne & jag fick till en lunch, fantastiskt att vi kunde ta kaffet ute i solen.     Jag & Lööw åt en liten middag på Pinchos. Ville träffade skådespelarna i Klassen, På klubbtävlingen ble...

Av Lena - 3 april 2018 11:38


Vilken tävling... så otroligt roligt, nervöst & ångestladdat. Är glad & väldigt förvånad att jag vann min åldersklass både i Sverige & i norra Europa. Tävling gjorde mig otroligt taggad att sikta mot nya mål : ) ...

Av Lena - 3 april 2018 11:34

Jennie bjöd på en väldigt god buffé när hon fyllde år. Sista dagen backarna var öppna i Vallåsen... då passade vi på att träna skidåkning i strålande solsken.Tjejerna var hur duktiga som helst.Fjällen nästa ...Jennie var såklart med... även om h...

Av Lena - 3 april 2018 11:30

Emmalisa var med i en liten mixkonsert. Duktiga elever från musikskolan. Gympatävling i Staffanstorp. Både individuellt & i trupp.     En otroligt rolig kväll i Helsingborg med Camilla, Helena, Sofia, Therese & Victoria. ...

Av Lena - 26 februari 2018 11:07

Ett norskt klädföretag hittade mig på insta & ville sponsra med lite fina träningstaights, TACK! Kristianstads egna Chessgäng åkte till Köpenhamn för att titta på deras version av Chess : ) Lite smörrebröd & danska godsaker.Naturligtvis ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards