bobos

Alla inlägg den 1 augusti 2009

Av Lena - 1 augusti 2009 23:04

Igår blev det lite sent så det var underbart att vi alla fyra sov till 10.10

Ända tills jag insåg att tiden blev knapp! Jag skulle gå på barnens dag med Vilmer och det började kl. 11. Vi var bjudna på kalas kl.2  så därför var vi tvungna att vara där runt 11 om det skulle vara lönt! Vi skulle ju gått med Adde, men det gick ju inte när vi skulle på kalas!

Så snabba ryck, jag hann göra två födelsedags kort och fixa oss (mig och Vilmer) klara och vi var i Tivoliparken runt kvart över 11! Från början skulle vi ju gå alla fyra ( med Fredde och Emmalisa), men eftersom det var så kort stund och Emmalisa skulle snart sova igen så stannade de hemma!


Ja, barnens dag är verkligen kul för barn! Så mycket folk och så mycket barnvagnar... är så glad att jag inte hade någon där idag! Vi träffade en massa folk som vi kände vilket är solklart en dag som denna!

Vilmer hoppade i hopptorn, åkte ner i rutschbana som är ett hopptorn, fiskade i fiskedammen, åkte karuseller, köpte korv, köpte en vattenpistol, fick vindruvor, valde en motorcykelsballong och tillsist fick han välja en godisgrej! Ansiktsmålningen var fullbokad fram till 2 så det hann vi inte, han ville verkligen det! Så visst hann han med en massa!


Snabbt hem och fixa till oss till kalas i Yngsjö! Fredriks kusin hade 30 års fest! Jättegod mat och så härligt att sitta ut, alltså ute ute på trädgården och äta!

Så himla fint sommarhus och jag älskar verkligen stranden! Tilde och Vilmer åt glass på stranden och sen kände de på vattnet! Vilmer skulle lätt ha lekt vid strandkanten i timmar, men vattnet var iskallt så vi stannade bara en liten stund!

När vi kom hem var jag och Fredde tvungna att prata lite till om stensättningen...

____________________________________________________________________

Svar på kommentarerna!


Maria: Ja, jag är lycklig! : ) Och visst älskar jag IKEA också! : )


Emmalisa: Hej! Det var ettag sedan! Träffar din mamma lite då och då på stan, så jag har lite koll på vad du gör! : )  Självklart tycker vi att Emmalisa är ett jättevackert namn! : )



Annie: Ha ha ha ha, jag har precis som alltid håret uppsatt, men visst syns det när jag har det nere! Ska ta en bild och lägga ut här! : ) Har du kollat posten! : )

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards