bobos

Alla inlägg den 11 augusti 2009

Av Lena - 11 augusti 2009 21:16

Vilken dag! : )


Jag och Vilmer smög ner och hämtade paket och sen smög vi upp igen och Vilmer sjöng för Emmalisa! :  ) Tror snart att hon känner igen sången, men hon ser lika förvånad ut varje gång! Igår när vi sjöng för Alfons stelnade hon till och tittad förvånat runt sig! : )


Vilmer ville gärna hjälpa till och öppna hennes paket, och det fick han!

Sen var det fullfart! Jag började med att baka tårtbottnar! Gjorde oss klara för att gå till stan! Vilmer har nu två dagar i rad suttit i vagn (tvillingvagnen) vilket han inte gjort på ett halvår! Men det gick mycket bra! Skulle till stan och gå 4 ärenden så då är det är bättre än att han cyklar!  Sedan till BVC för ett års kontroll! Allt var jättebra! Hon fick vaccination och sa inte ett pip när hon fick sprutan! Så duktig! Hon har växt jättemycket på längden (har märkt det på kläder!) men bara lite på vikten! Hon är verkligen inte still en enda sekund...så ja då blir det väl så! : )


Hem och äta lunch och baka ihop tårtorna! Therese kom med Amanda och Bella och Karolina kom med Elin och vi fixade i ordning för kalaset! Ja, vi var 9 vuxna, Amanda, Vilmer och 8 ettåringar! Så härligt! : ) Det var jättemysigt och alla lekte och fixade och grejade! Vi öppnade paket direkt, för Vilmer var så nyfiken på sina paket! Alla hade med sig ett paket för 100 kr och så lät vi barnen välja varsitt paket! : ) Jag hade köpte ett lite till Vilmer och ett till Amanda och hon och Therese hade köpte ett till Vilmer, så han hade ju två att öppna! : ) Alla fick söta och fina saker! : )

Nils är de enda som kan ställa sig upp själv och gå, även om Bella och Emmalisa också kan gå! : )

Det hade ju varit så kul med ett foto av barnen tillsammans...lättare sagt än gjort! : )


Mitt i allt kom en tjej och hämtade kläder jag lagt ut på blocket! Alltså jag har fler inlägg ute, med det är bara ett som jag fått runt 30 svar! Bara 10 har mailat nu idag efter att hon hämtat kläderna! Så nu har jag tagit bort annonsen! Tjejen som hämtade kläderna hörde av sig bara efter 5 minuter efter att annosen kom ut! : )


Efter tre timmars lek och upptäckande så var kalaset över!

Vilmer somande när han låg i soffan och tittade på tv medans jag fixade lite kvällsmat! Det säger rätt mycket om att han var helt slut, det tar på krafterna att underhålla åtta ettåringar! : ) Han var dock jätteduktig, med tanke på att hela dagen har han bara hängt med på Emmalisas saker! : )


Dagens Vilmer-mening:

Nils pappa Andreas frågade Vilmer om han visste vad en av Vilmers bilar hette.( Det var en Corvette) Men Vilmer glömde lite exakt vad Andreas sa, så han fick fråga honom ett par gånger.

V. Vad hette bilen igen?

A. Corvette.

V. Ah... Körve!


*skratt*


Kan inte låta bli att tänka ett år tillbaka! Gjorde det redan igår när jag skulle sova! För ett år sedan låg man här med tjock mage och visste inte att några timmar senare skulle vi ha Emmalisa hos oss! Det känns fortfarnade magiskt när jag tänker på det och jag ler när jag tänker på när Emmalisa kom upp på min mage, i lockigt hår och röda läppar!!! Vilken känsla!  Och vilken liten tjej det har blivit av henne! Vi älskar dig så Emmalisa! : )

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards