bobos

Alla inlägg den 6 augusti 2009

Av Lena - 6 augusti 2009 21:26

På förmiddagen åkte jag och fixade lite grejer! Jag köpte en ny badbalja, tankade lite bensin till gräsklipparen och handlade på Maxi!


När jag kom hem så kom Lööw med en jätterolig tablettask! : ) Man var tvungen att läsa den lilla texten i mellan de stora orden! : )


Vilmer badade i sin pool här ute i trädgården! Jag la mig en stund på gräset medans Vilmer badade! Så härligt och så skönt! Vilmer och jag tog en fika på vår altan och det kändes så härligt.... rikgtig sommarkänsla!


På eftermiddagen gick jag med Emmalisa till stan! Köpte lite grejer till mina kort (jag skulle igår kväll ha: lagt ut grejer på blocket, kollat upp recept till lördag och göra barnkalasinbjudningskort till Emmalisas kalas! Det blev bara korten, det var ju så kul!) och sen var det träff hos Rebecca och Isabella. Det var det gamla kaozgänget som träffades igen! Rebecca bor helt fantastiskt fint och har så snygga möbler och bor mitt i stan! Glömde helt bort att ta foto när vi var där, så det blev ett på Jennie och Tyra precis innan vi skulle gå hem! : )

Innan jag gick hem så gick jag en liten runda på stan för att se om jag hittade något fint som vi (jag och Fredde) kan köpa i present till Emmalisa nu när hon fyller ett! Det enda jag hittade var en fin tavla där det stod lillasyster! Får fundera lite till...


På kvällen invigde Emmalisa badbaljan, Vilmer ville hellre bada imorgon! : )


Dagens Vilmer-mening:

Idag blev lunchen hemgjord, en mixsallad med fetaost, pasta och allt det andra vanliga och till det stekt kyckling! Det var jättegott. Vilmer börjar äta och sen säger han:

V. Nej, nu får du äta lite majs minsann, så du blir stor och stark!


Så sött... han tar en fras han hört och sätter ihop med något annat han hört! : )


Ska nu bestämma vad vi ska bjuda när Emmalisa firas! : )


____________________________________________________________________


Svar på kommentar:


Sandra: Ja, det var synd, men nu verkar ju sommaren kommit tillbaka så då får vi se till att vi kan träffas och kanske bada!  

Det bästa med att gå till poolen är att man alltid träffar någon där! : )

Kram

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards