bobos

Alla inlägg den 5 augusti 2009

Av Lena - 5 augusti 2009 21:28

Idag vaknade jag helt själv och gick ner och åt frukost och läste tidningen i lugn och ro! Det är fint det! : ) Klockan var då lite över nio så lugnt varade kort, jag gick upp för att väcka Emmalisa för vi skulle iväg och träffa Linda och Nova! Vilmer och Fredde gick upp när vi åkte!


Det var kul att träffa Linda och Nova! Emmalisa och Nova lekte med alla Novas leksaker! : )

Jag körde inom Lööw som får fin stensatt uppfart! : )


Lunchen idag blev hämtmat, Fredde ville ha BK, Vilmer Happy Meal och jag ville ha Chicken Wrap från HofB.... så lite spring och så men gott var det! : ) Undra vad Emmalisa kommer att vilja ha pizza?? Hi hi!


På eftermiddagen gick vi bort till poolen! Emmalisa sov (skönt, annars vill hon ju  med bada och idag var det bara 20 grader i vattnet!) Vilmer tycker att han "simmar" när han går med händerna på botten! Så sött!

Det kom två pojkar som verkligen inte var vatten rädda, de doppade huvdena och gjorde alla möjliga konster! Det var bra, för Vilmer ville ju göra likadant! Vi eller jag glömmer alltid att ta med en boll, men dessa två pojkarna hade med sig en boll som alla kastade och busade med! : )


När vi kom hem stod Therese, Roger, Amanda & Bella på tomten och väntade! Hade pratat med Therese att vi var på väg hem... : )

De hämtade en av de bänkarna med korgar som Vilmer hade i sitt lekrum innan! Therese meddelade att det passade prefekt! : ) På fredag ska jag få 50 minuter härlig massage av Therese som "betalning" för bänken! So nice!


Ja, när de åkt så gick vi bak på baksidan och då kom jag på att gräset var ju det bästa stället att träna gå på! Emmalisa gick jättemycket själv och jag blev jätteglad och Vilmer blev med glad och Emmalisa bara tittade på oss och skrattad sitt härliga skratt! Kanske hon själv också kände att det gick bra!

Det var svårt att fota när hon gick mot mig, så därför är bilden suddig! Tyvärr kan Emmalisa inte resa sig från krypläge till stående själv, (bara ställa sig upp mot någonting!) så jag får springa och ställa upp henne innan hon kan börja gå... men det kommer väl snart antar jag!


Dagens Vilmer- mening:

Den kommer ifrån Lotta på Bråkmakaregatan. Han var på sitt rum och så ville han slänga igen dörren och så sa han:

V. Såhär gör Lotta! (då laddade han att stänga dörren) Dumma mamma, jag vill klippa i tröjan, ja så gör Lotta!


Ha ha.. ni som vet hur Lotta gör förstår att det är precis så! Hon skriker : Dumma Mamma och sen klipper hon i sin stickade tröja! : )


Här är några saker som jag kommit på att jag blivit bra på sedan jag blev mamma:

1. Ta bort fläckar från kläder!

2. Att se med "öronen". När jag gör något där jag inte kan se barnen så lyssnar jag vad barnen gör och man blir mycket bra på detta efter ettag! : )

3. På att ställa om att det inte alltid blir som man tänkt och planerat!


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards