bobos

Alla inlägg den 25 augusti 2009

Av Lena - 25 augusti 2009 21:22

Idag har jag en superdag! Tre lektioner, lång lunch och slutar jättetidigt!

Jag passade på att springa på stan när jag slutat! Fredde har ju inskolningen och idag så testade Emmalisa att sova där! Det hade gått superbra!

Jag hitttade lite saker på stan, bytade lite saker som jag köpte i lördags! Naturligtvis tog jag något annat!  Hi hi


När jag var på stan träffade jag på Anna! En tjej som dansat i Kaoz och som blivit mamma till en liten Victor! Så liten och så söt! Det är helt förundransvärt hur man verkligen kan glömma hur små bebisar är i början!



När jag kom hem hade Fredde hämtat barnen och jag tog Emmalisa och körde till Jönsson och Tyra för en liten mammaträff!

Det som jag gjort i ett år dv s. träffade andra mammor, fikade och bara slappade kunder jag nu njuta av en kort stunde i eftermiddag! Nice!


Samtidigt som jag känner att jag saknat att jobba i skolan! Nu när man börjat känner man att man faktiskt saknat det lite! (kände inte alls av det när jag ver ledig och när jag och barnen sov till 10! : )


På vägen hem så handlade jag och Emmlisa, ikväll blir det tacos!

Åh.. Emmalisa skrek verkligen för att jag inte matade henne tillräckligt fort med tacos blandat med pasta! : ) Så ja,, båda våra barn är tokiga i tacos! ( Precis som Fredde och jag!)


Fredde körde och köpte mörkare färg till grunden målade igen! Superfint! : ) Vänta bara tills singel med kant kommer till så blir det perfekt!


Lekrummet blev verkligen jättebra! Vi har inte riktigt bestämt vad och var tavlor, spegel och annat ska upp, så vi väntar och känner efter!


Inför nu Dagens fall för Emmalisa:

Hon snubblade över våtservetterna som hon tappade på stenplattorna och landade med huvudet  först ner i plattan! Ni vet det här dova tunga ljudet som låter när huvudet slår i! (Det gjorde ont i hela mig! ) Så nu matchar hon blåmärket på kinden med en blåpanna och lite skrapsår på näsan!


Dagens Vilmer-meing:

Vilmer satt på vasken och åt lite majs medans jag fixade iordning tacosen! Jag la några till Emmalisa och medans de båda åt så sa Vilmer:

V. Nej minsann, sen får det vara bra inför maten!


: )

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards