bobos

Alla inlägg den 3 augusti 2009

Av Lena - 3 augusti 2009 21:07

Idag var det en mycket regning dag vi vaknade till! Jag tänkte bada barnen eftersom vi inte hann det igår när vi grillade! När jag tog fram badbaljan så var den spruken! Ja, vi har ju råkat ställa dammsugaren på baljan så vi får skylla oss själva!


Så det blev först en dusch för Emmalisa, sen var hon förmiddagstrött! Sen var det Vilmers tur, sen kollade han på tv och jag kunde ta en lång härlig dusch själv! : )


Vid lunch kom Lööw med bakad potatis och melon! Så vi åt och åt! Barnen älskar ju vattenmelon och de rinner och kladdar så de fick ta av sig sina tröjor! : )


Vilmer var lite uttråkad att vara inne så han var ute i regnkläder och lekte!


På eftermiddgen slappade jag och Vilmer i soffan och tittade på Lotta på Bråkmakaregatan! Så gut att han gillar det, för det gör jag med! : )

Vi spelade spel och läste böcker också! Hade planer på att baka, men efter att ha legat soffan i en halvtimme så blev det bara vanligt mellis! : )


Fredde kom hem och vi lagade grekiska biffar, med klyftpotatis, tzatziki och sallad med fetaost! : )


Dagens Vilmer- Mening:

Vi busade i vår (min och Freddes) säng och Vilmer hoppar så han blir svettig och vill ta av sig sina kläder och sina Mumikalsonger, men då säger jag:

J. Nej, Vilmer Muminkalsongerna får var på!

V. Ja, mamma annars kanske Mumin blir ledsen att han inte får vara med och hoppa....mmmmm det tror jag!

Till sist vill jag tack er 22 som röstade i min omröstning! : )  ( de flesta av er pratar jag ju med ofta men det var ändå kul att se! )

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards