bobos

Alla inlägg den 2 augusti 2009

Av Lena - 2 augusti 2009 21:59

Idag hade vi bestämt med Daniela och hennes barn att de skulle komma hit klockan 10...så vi ställde klockan och var klara när de kom!: )

Fredde bakade bröd vilket var bra till fikat! : )


Vilmer och Adde hade lite svårt att komma igång men som alltid leker de bäst när de ska skiljas åt! Jag tog kort på tjejerna när de satt och lekt på filten (eller ja,. Ella satt, Emmalisa var i fullfart att undersöka Ellas vagn!) och ett där killarna gungar! Dock blev båda dessa kort raderade på något konstigt vis (nej, Vilmer har inte rört min kamera! : )  tog ut kort och batteri då jag laddade det..ja ja.. värre saker har hänt!


På eftermiddagen vill vi göra något eftersom det är Freddes sista semesterdag idag! Så vi åkte till stranden!

Jag tror att vatten är Vilmers elemet! Han är som en fisk hehe.. Vet att jag var någon form av vattendjur när jag var liten också! Jag var inte gammal (kanske 3-4) när vi var på semester i Italien och jag kunde inte simma och jag hoppade från trampolinen efter att jag ropat: KOLLA PÅ MIG PAPPA! Det kan ju låta gulligt kanske nu såhär i efterhand, men det var ju inte en gång jag sa och gjorde det utan hela tiden vi låg vi poolen! : )


Vi hade en jättemysigt på stranden! Vilmer badade glatt medans Emmalisa tyckte det var lite för kallt, dock var hon mycket intresserad av att spralla i vattnet om någon av oss höll i henne! : )

Det var så härligt att bada idag, vattnet var riktigt varmt och klart! : )


Vi tog en liten fika på stranden och självklart åt vi en glass innan vi åkte hem! Det hör till Åhusbesöket! : )


Vi grillade när vi kom hem och ja, grillat är godast!


Dagens Vilmer-mening:

När vi åkte hem från Åhus så satt jag och pratade med Vilmer för att han inte skulle somna. Jag frågade då honom vad har du gjort i Åhus?

V. Jag har badat, en gång med min mamma och en gång med min pappa!


Så var det! Men det lät så redigt när han sa det! : )


Oh ja.. jag tycker det känns fånigt att lägga ut...ja bara ta en bild på mig, så min första tanke var att Emmalisa skulle vara med, men nej hon var inte så sugen. (Vilmer sov) Så då löste jag de med solglasögon! : ) Håret är ju inte alls vidgjort, varit uppsatt på stranden! Men here it is!



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards