bobos

Alla inlägg den 10 augusti 2009

Av Lena - 10 augusti 2009 20:33

Idag så var det fullt upp från det vi gick upp tills vi satt på bussen!

Barnen badade och jag duschade. Sen lekte de och jag fixde, vek tvätt och plockade lite... sen helt plötsligt när jag kollat busstider till Gärds Köpinge ( som bara går en gång i timmen!) fick vi brått... lunch och på med kalaskläder! : ) Jag halvsprang i duggregn till Toddler där jag köpte en tavla som Emmalisa ska få imorgon av Vilmer! : ) Sen vidare till bussen där en mycket vänlig man hjälpt mig med vagnen på bussen! ( Tog syskonvagnen idag när vi hade så brått! Plus att Fredde ska hämta oss hos Lisa, och då är det inte kul att ha Vilmers cykel i stan! )

Vilmer sjöng "Ja må hon leva" till Alfons! Så gulligt! Alfons fick en Mcgueenbil som går av sig själv! Vilmer fick en sådan av Henke och Jennie när han fyllde 2 och han älskar sin! Det verkade som Alfons också blev förtjust! : )


Ett mysigt kalas och barnen lekte! Vi stannade lite längre än de andra, och Vilmer och Ella lekte och hade så kul när Fredde kom! Då står Ella i fina glittriga klacka skor, byggarbob hjälm, trakor ryggsäck och i remmen har hon fäst sitt godis och en spegel! : ) Så himla söt! : ) Vilmer ville resa och packade en massa saker.....


Dagens Vilmer-sång:
När han står och sjunger ut i slips och skjorta och har halva ansiktet fullt med choklad! : )

V. JA MÅ HON LEVA......


Har fått frågan hur man kommenterar. Man trycker precis under rubriken på kommenterar. Det kommer inte upp någon ny ruta utan man får gå ner till slutet av inlägget och där finns en färdig mall som man fyller i! : )

Kommentera gärna! : )

____________________________________________________________________

Svar på kommentar:


Maria: Ja, jag kan verkligen inte fatta att hon redan är 1! Samtidigt som jag tycker allt om händer är jättekul och njuter av alla framsteg hon gör så är det som om tiden flyger iväg!


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards