bobos

Alla inlägg den 8 augusti 2009

Av Lena - 8 augusti 2009 23:03

Idag så började det med en liten shock! Fredde jobbade ju på fredagskvällen (hässleholms har ju festival dax!) och skulle komma hem vid 4 på natten! Tänkte ja, han får sova lite så fixar vi tillsammans på morgonen!

Fredde kom  hem halv 8 på morgonen! Så Vilmer fick åka till Åsum (igen, han sa; Här kommer jag idag igen! När han kom till Åsum!) och så fixade jag! Tur att man har väluppfostrade barn! : ) Emmalisa sov från 10 till kvart i ett! Oh yes! Annars hade hon med fått åka till Åsum!

Jag bakade foccica bröd, gjorde grönsakspett, och houngsmarinerade kycklingspett, örtagårdssås och salsa! Jag köpte färdig sallad i en påse, så det gick ju snabbt å lätt! : )

Duka, blåsa ballonger pyssla ihop lite borddekorationer som jag köpt!


Allt hann i tid tack vara att Farfar, Farmor och Arne handlade lite och fixade lite! Tack!


För första gången så satte jag pippilotter på Emmalisa! Hon blev så söt! Vilmer vill ju vara lika fin....

Men klockan 2 när gästerna kom så var allt klart utom den goda drinken! Men den slängde jag ihop när alla kommit och lämnat paketen! : )

Emmalis fick jättefina presenter! Tack snälla för allt fin hon fick! TACK!

Vilmer fick ju också paket! Han blev jätteglad han med! Tack! : )


Mycket lyckat kalas! Vädret var ju toppen och alla verkade trivas! Maten blev bra, Tack Farfar och Arne som stod och grillade 60 kycklingspett och 45 grönsaksspett! : )


Alla var där (utom min bror och hans familj som hade bestämt annat sen länge) och firade lilla Lisa! Hon var så glad och duktig! Hon blev ju dock lite trött och fick sova en liten stund...för jag ville ju ha med henne och äta tårta! (första gången!) Så jag fick väcka henne....lite! : ) När vi sjöng för henne såg det ut som hon trodde vi blivit galna! : )

Men den goda tårtan åt hon alldelse själv med sked! Inte så kladdig alls! (som hon kan!) klänningen var nästan fläckfri och den mesta tårtan kom i munnen! : )


Vilmer och Tilde lekte och lekte och lekte i många timmar! Så kul att de har så kul ihop! De badade och sen ville ingen ta på kläder... Vilmer blev superman och var så söt i sin cap! : )


Det blev ganska så sent, för när alla gått hem så gjorde vi ondning i huset och utanför! : )

Sen kollade vi på filmen: Vi hade i allafall tur med vädret 2. Helt perfekt att titta på när man bara vill slötitta! Barnen och vi var jättetrötta men glada för en lyckad dag!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards