bobos

Alla inlägg den 28 januari 2010

Av Lena - 28 januari 2010 21:25

Känner mig så sjukt gammal när jag själv ställer mig frågan, var tar all tid vägen? I mitt fall är det kanske solklart....har man fullt upp hela tiden! Men ändå, känner mig som min mormor när jag säger så! : )


Idag så kan jag säga att vi gick upp efter 7! Ja, som ni förstår blev det ganska stressigt, men vi hann! Det märks att det är i slutet på veckan!

Det är så så så mycket på jobbet just nu, är inte den som klagar (det finns det redan så många andra som gör! : ) men det är MASSOR just nu!


Tur att man har bra kollegor som man trivs med och har kul med! : )


När jag hämtade barnen så körde vi hem och så läste vi posten!

  

Allt ska läsas!


Halv 6 fick jag för mig att jag ville köpa ett papper som jag gillar (jag gör ju kort och så skulle jag göra ett ikväll) så då klädde vi på oss och nu har vi ju lyxen att ha en bil hemma alltid! Fredde var i Krisitanstad men vi stack ändå! : )

När vi köpt pappert så köpte vi mat på Ko-San! Love it! Alla vi gillar det! : )


 

Barnen satt längst och åt! : ) Emmalisa vill i andra sittningen som detta är... inte sitta i sin stol utan på stor PRECIS som Vilmer!

Det är så sött när hon helt klockrent säger Vilmer! : )


Ja, jag älskar ju att göra kort. Det är ju mer tiden som blir mindre och mindre till det. Men jag märker när jag sitter och gör det hur roligt jag tycker det är och hur engagerad jag blir och vill bara göra fler och fler.... tyvärr måste jag jobba lite också! Men såhär blev kortet som jag gjorde:   


Kortet ska ges till en liten tjej! : )


Dagens Vilmer-mening:

När Vilmer skulle lägga sig i sängen såg han att han hade nya lakan. Det är första gången han ser det. Han säger:

V. Åh, nytt täcke! Tack så mycket mamma!


ha ha ha ha artigare kan man inte bli! ha ha ha  ha som sagt... han har aldrig lagt märke till när jag bytt lakan innan!


En annan rolig sak som Vilmer sa var när han skrev lite på ett papper. Ja, skrev och skrev, han försökte skriva några bokstäver och då sa han:

V. Mamma kan du läsa för mig? Jag kan ju bara skriva, jag kan inte läsa.   


Einstein!   


En liten rolig sak som Emmalisa gör är att när Vilmer ska spela data så rusar hon också fram till datan och säger: data....data.... och sen när väl Vilmer sitter och spelar vill hon : sitta...sitta...


TILL ALLA MINA KÄRA VÄNNER:  Är så ledsen att jag inte ens hinner ringa er! Jag vill träffa alla hela tiden...men jag vet att många av er precis som jag har ett liv som går i 110! Men vi måste träffas... allra bäst är om vi bestämmer en tid! Lovar att höra av mig snart! Kram på er alla! : )

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards