bobos

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2009

Herregud vad helgen bara pep förbi!

Av Lena - 31 augusti 2009 21:29

Idag var det ju första gången som jag skulle lämna båda barnen! Båda barnen ar jättejättejättejätte(kunde skrivit hela inlägget med jätte!)trötta! Emmalisa satt med fingrarna i munnen och småsov istället för att dricka vällingen! Hon somnade igår i bilen hem och var därför uppe länge på kvällen! Vilmer var trött men han drack sin välling! (han är van : )


Vi cyklade, Vilmer är ju hur duktig som helst som cyklar fast han är jättetrött! När vi närmade oss dagis vaknade fröken till och började sjunga bakom mig! : ) Så sött!

Vi började med att lämna Emmalisa, Vilmer ville se henns plats! Jag hade namnat kläder, snuttefilt och napp! Jag hade även lagt ner en banan för att hon inte åt någon välling! Ah...wake up! De äter ju frukost klockan 8! Jag lämnade barnen kanske 10 i! Men, hoppas personalen har överseende med att jag har lite hjärnsläpp då och då! Berättade om Emmalisa nog behöver sova på förmiddagen! : )
Så Vilmer och jag vinkade av Emmalisa som var lite missnöjd när vi gick, men inte ledsen och innan vi hade gått ut ur dörren så var hon glad igen! : )


Vilmer känns så stor och jättedukig när det gäller dagis! Det märks på hans fröknar också, de ser att han är stor och tar honom för en stor kille! : )


Så gick hela min jobbdag som i ett svep!

Mormor och  Morfar hämtade barnen på dagis vid 2. Det var ju Emmalisas första dag och sen var det gympa! Tack för hjälpen! : )


Jag hann bara hem och sen for jag och Vilmer på hans gympa! Vilmers kompisar har slutat, börjat simma och dansa funky dance istället! Funderar lite om Vilmer ska gå kvar på gympan! Idag var det lite öppethus med massor av barn, nya ledare och föräldrar och syskon, så stimmigt till tusen! Men känner kanske efter två terminer så gör de lite samma saker och det är ju jättebra för de nya barnen! Men vi ser, ska kolla upp mer vad som finns!

Vilmer uppförde sig exemplariskt och gjorde precis som ledaren sa! Super! : ) Tog inte kort där inne eftersom där var sjukt mycket folk!


Hem och äta och sen vad jag och dansade!Var inte alls sugen, har ju massor av annat att göra! Men riktigt kul att träffa Matilda som varit på Mallis (jag skrev det för någon vecka sen!) brun som en pepparkaka!

Vi tränar nu till ett uppträde den 12 september!


Sen till Maxi, vällingen var slut här hemma och det är ju verkligen ett måste! Det är en sådan sak som märks när man börjar jobba! Har inte hundra koll på allt här hemma, men ingen fara skedd ännu!


Nej, nu har precis betalt räkningar och ska sätta mig med atom och fysiklära och rätta matteläxa! Sen ska jag sova gottigottgott!


Har inte sett att Emmalisa trillat idag (förutom två horn hon har i pannan! : ) men när jag kom in på lekrummet stod hon uppe på Briospisen och tjoade! Det kan jag säga att jag inte gjorde!

 
 
Ingen bild

Maria

2 september 2009 21:40

HEJ! Kollar också på let's dance! Vad är det för dans du håller på med? Håller du kurser?? Verkar spännande! KRAM

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 28 april 2018 22:10

    På loven träffas vi kollegor : )Marianne & jag fick till en lunch, fantastiskt att vi kunde ta kaffet ute i solen.     Jag & Lööw åt en liten middag på Pinchos. Ville träffade skådespelarna i Klassen, På klubbtävlingen ble...

Av Lena - 3 april 2018 11:38


Vilken tävling... så otroligt roligt, nervöst & ångestladdat. Är glad & väldigt förvånad att jag vann min åldersklass både i Sverige & i norra Europa. Tävling gjorde mig otroligt taggad att sikta mot nya mål : ) ...

Av Lena - 3 april 2018 11:34

Jennie bjöd på en väldigt god buffé när hon fyllde år. Sista dagen backarna var öppna i Vallåsen... då passade vi på att träna skidåkning i strålande solsken.Tjejerna var hur duktiga som helst.Fjällen nästa ...Jennie var såklart med... även om h...

Av Lena - 3 april 2018 11:30

Emmalisa var med i en liten mixkonsert. Duktiga elever från musikskolan. Gympatävling i Staffanstorp. Både individuellt & i trupp.     En otroligt rolig kväll i Helsingborg med Camilla, Helena, Sofia, Therese & Victoria. ...

Av Lena - 26 februari 2018 11:07

Ett norskt klädföretag hittade mig på insta & ville sponsra med lite fina träningstaights, TACK! Kristianstads egna Chessgäng åkte till Köpenhamn för att titta på deras version av Chess : ) Lite smörrebröd & danska godsaker.Naturligtvis ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards