bobos

Alla inlägg den 28 februari 2009

Av Lena - 28 februari 2009 21:07

Idag var det upp med ottan, nej, så farligt var det verkligen inte! Men fick väcka barnen... morgontrötta!

Farfar och Kakelkillen och körde igång med badrummet!

Vi gjorde oss klara och var inte ute ur huset förrän halv 10, tänkte att vi skulle åkte tidigare, men som sagt, med barn tar det alltid lite längre tid än man har tänkt!

Vi åkte in till stan och var där kvar i tio! Perfekt, då finns det massor av parkeringsplatser, bara att vraka och välja! Vi sprang på Therese och hennes två döttrar Amanda och Isbella (Emmalisa kompis!) de var också redo för stan klockan 10!

Vi börjde med att handla Vilmers Harembyxor på Toddler, nu tog jag 110, lite stora, men han får växa i dem! Hittade jättecoola (jag vet, men kom inte på något bättre ord!) basketskor från Molo! Dessvärre börjar de i storlek 26 och Vilmer har nu 24 så det är bara att växa på!


Sen in på H&M blev så glad när jag hittade baggy-jeans till Emmalisa! Hon fick ett par när hon föddes som nu är påtok försmå. Eftersom det var ett halvår sen det första paret köptes visste jag ju inte om de skulle finnas kvar, så ja därför blev jag så glad! Strumpor till båda barnen och en tröja till Vilmer blev det också!


Farmor kom till stan och vi började gå till Åhléns och köpa böcker. Jag letar album som slukar många kort, dock inte i plastfickor. Hitta inget på Åhléns så det fick bli en bok till Vilmer! Farmor köpte film och böcker!


Vi träffade Lisa, Ella och Alfons för att köpa present till Vilma som har kalas imorgon.

På Polarn köpte jag en liten blus till Emmalisa som liknar lite min klänning från Fröken Söt!

Farmor ville köpa vårjackor så det gjorde hon till alla tre barnbarnen! Emmaslisa och Vilmer fick gröna som syns på bilen och Tilde fick en jättesöt rosa och grön!
Vi sprang på Sofie (vars blogg jag länkar!), Flip och Maja (dottern) som hade en så söt grön jacka och tyckte att Emmalisa skulle bli så fin i en sådan hon med! : )


Tack snälla Farmor och Farfar för allt! : )

Efter vi varit i stan åkte vi till Maxi för att köpa vällingflaskor och mat. Här börjar Vilmer bli riktigt trött och vill inte gå med sin lilla vagn.
Han som älskar att gå med den, så ja, jag bar Emmalisa och Farmor gick med en liten barnkundvagn och Vilmer lunkade igenom Maxi!

I bilen till Åsum kommer vi på att vi glömde köpa flaskor! Tur att Maxi finns kvar!

Emmalisa åt inte lunch förrän närmre halv 2 vilket var så duktig (så mamma kunde fixa allt hon gå i alla affärerna! ).


Tilde hade glömt sina klämmor hos Farmor och Farfar så vi passade på att prova en! Åh så fin, ha ha tror kanske jag klämde fast 3-4 hårstrå!


Vi åt lunch och sen badade barnen! När jag sedan skulle ta på Emmalisa sina nya jeans satt larmet kvar! En stor vit knopp... blir man trött eller?

Så jag åkte in och fixade det, stannade till hemma och kollade in badrummet (så helt otroligt fint! Blir glad när jag tänker på det!) och till Maxi och köpte vällingflaskor och flasknappar till!


Till Åsum och ser att det är fel nappar jag köpt... ja var man inte trött där så blev man det!  He he!


Fredde och Farfar kom sedan och vi gjorde Tacos!  Och åt varma jordgubbar med glass till efterrätt!


När vi körde hem från Åsum fick vår bil stanna för tredje gången på Maxi idag och jag sprang in och bytte flasknapparna!


Dagen Vilmer-mening:

När han superdupertrött sätter sig i bilen när vi ska åka hem säger:

V. Jag är en snygging! Hej Snygging!


Ja, mycket skrivet på en och samma dag! Man hinner ganska mycket när man går upp tidigt! : )

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards