bobos

Alla inlägg den 15 februari 2009

Av Lena - 15 februari 2009 18:11

Alla hjärtans dag! Tina och Fredrik gifter sig i Finja kyrka kl. 15, men innan dess kom Farmor och Farfar med fina hjärtepaket! Tack! : )


Det är första gången Emmalisa ska sova borta och jag är inte alls nervös, bara orolig för hur spända mina brösta ska bli!


Ett fint bröllop, Tina hade en utav de finaste brudklänningarna jag sett! Fest och middag i Finja byggdegård!

Jag hamnade brevid toastmastern (bror till brudgummen) som var välbekant med min bror! (Våra familjer är båda från lilla Tyringe!).

När middagen var slut vad det dax att pumpa ut bröstmjölk! Jag är helt övertygad om att det känns så ont när man sätter in silikon, kan inte fatta att man vill ha denna smärta frivilligt! Men när man lättat på trycket så känns det bättre i några timmar iallafall!

Vid halv 1 kände jag att det var dax att åka hem, behövde då igen lätta på trycket!


Söndag!

Så synd när man har en barnfrimorgon att man måste åka till Åsum redan vid halv 9 för då hade jag sjukt ont i brösten! Jag var ändå uppe flera gånger och pumpade ut mjölk, men man kan ju bara pumpa en viss del!

Så, in till Maxi och köpte frallor och juice, det blev en hejdundras frukost, Emmalisa fick sig en hejdundransfrukost hon med : )=

kKockan 11 vad det äppelhämtargudstjänst i Åsum Kyrka, alla som blivit döpta 2008 ska får ett äpple som hänger i ett träd i kyrkan hela året ut, och sen får man hämta det på just denna gudstjänsten.

Mysigt!
Efter en fika i Åsum gick vi ut i det underbara vädret! Vilmer är ju inte helt 100, men ute i snön springer han och leker som vanligt!

Han åkte snowracer helt själv! : )


Emmalisa lilla skruttan sov ju sin första natt borta! Så duktig! Hon sovar ju alltid hemma, men ja man vet ju inte hur det är borta! Fast nu vet vi hi hi!



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards