bobos

Alla inlägg den 17 februari 2009

Av Lena - 17 februari 2009 22:13

Idag var det dax att åka ut till Lööw! Vi hoppade på bussen (ja, faktiskt 10.29, hade tänkt åka 10.14 men som sagt är jag mycket nöjd att vi satt på bussen 10.29!) och hoppade av i Öllsjö! Så smidigt att hoppa på utanför vårt hus och hoppa av utan för Lööws hus! : )

Vilmer pratade och de andra pratade med Vilmer, så när alla sedan skulle gå av så sa de Hej Då lille pojken eller Hej Då Vilmer! Ja, denna lille Vilmer!


Hos Lööw var Vilmer lite reserverade för hundarna! Ingo är ju ganska så ivrrig och Ajax är stor! Men efter ettag så släppte rädslan! (Men Vilmer stod länge upp bakom mig i soffan!)

Lööw hade även roliga mössor som Vilmer tyckte var roliga! Emmalisa var så nöjd hela tiden!

Lööw hade bakat jättegoda frukostbullar! Så gott!

Sen gick vi ute en sväng i Vä och Öllsjö, ja Lööw bor precis på gränsen så vi var i båda småorterna! : ) Stannade till på lekplatser där Vilmer lekte lite.

När vi kom in fikade vi på rabarber/jordgubbspaj med vaniljsås till som Vilmer hjälpte Lööw att vispa ihop!

Sen efter 5 timmar blev Vilmer trött på mitt och Lööws prat, så då åkte vi hem, eller ja till stan! Letade byxor till Vilmer men efter att ha jagat en busig Vilmer runt på Lindex med en bamsemössa i handen ( ha ha låter ju kul nu när man återberättar, men när jag var där och verkligen ville kolla och prova var det inte så kul! ) tog jakten på byxor snabbt slut!


Farfar är hemma hos oss och fixar i badrummet, idag skulle han såga och greja med tjära så vi gick till Gullvivan (Farmors dagis) där Vilmer gick loss på alla sakerna! Emmalisa tittade med stora ögon på allting! Hon gillade dockorna på soffkanten, men släppte knappt blicken från Vilmer när han hoppade studsmatta!

På kvällen köpte vi mat från Ko-San! Mmmm so nice!


Dagens Vilmer-mening:

Naturligvis blev jag sugen på godis och när jag var i stan gick jag inom Hemmakväll för att köpa lite. När Vilmer hoppat ur vagnen gick han fram till godiset och sa:

V. Detta här är göttigt mamma!

Jag kan ju bara hålla med! : )


Måste bara skriva en lite åsikt! Har precis tittat klart på en program som handlade om mammor eller blivande mammor som ville föda hemma i hemmet utan barnmorskor.

Jag kan visst förstå att man vill föda naturlig osv. men varför inte ha kunning hjälp om något skulle gå fel? 
Kan inte förstå att känslan att föda utan läkare är starkare än säkerheten för sitt barn.


Jag är precis tvärtom, kände mig så trygg i deras händer och litade helt och hållet på deras beslut! Ha ha kan inte se mig och Fredrik föda själva i hemmet : )

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards