bobos

Alla inlägg den 13 februari 2009

Av Lena - 13 februari 2009 23:07

Idag skulle jag haft en mammaträff och grillat korv! Men lille Felix har fått öroninflamation stackars lille dej! Hoppas du blir frisk snart!


Själv är jag genomförkyld!

Men tog tag i mig själv och gick med Vilmer och Emmalisa till stan, posta en paket med kläder som jag sålt på blocket, köpte nya inneskor (tonårstjejerna i kassa var mycket mer intresserade av hur sminket satt än att sälja skor!) och köpte lunch med till Åsum! Nu när vi gör om badrummet så kan vi ju duscha i källaren. Jag tycker dock att det är lite för kallt för Emmalisa att bada där nere så då åker vi till Åsum och gör det! : )

Vi tog bussen ut, det var kontrollant på bussen just idag. Jag köpte min biljett och sen kollade kontrollanten på den och bara  stirrade och sa: mmmmmm,

Eh... hallå? Tror han att jag betalade för barn under 16 år när jag står med två barn? Eller ja, efter mycket studernade på biljetten fick jag tillbaka den.

Väl i Åsum åt vi lunch först. Emmalisa åt kött för första gången idag! Kycking (burk) oj vad hon åt och så slottspuré till efterrätt! Vilmer är ju också sjuk så han åt dessvärre ingen lunch.

Sen tog jag en snabbdusch och barnen lekt i badrummet. Farmor och Farfar har ju stor badrum och det är helt perfekt!

Sen badade barnen! Emmalisa är inte alls rädd för vattnet, från sittande slänger hon sig fram som om hon skulle öva att simma! Flera gånger kom hon helt under vattnet med huvudet för att hon jag inte hann med när hon slände sig (hon var ju hal med all olja på med!). Hon var dock lika glad ändå! Helt röda ögon fick hon efter badet!

Farfar kom hem mitt när jag höll på att bada barnen och ni som känner mig väl vet att jag är jättelättskrämd! Så, såklart blev jag jätterädd och hoppade till när Farfar bara sa; Hej!


När vi kom hem gjorde jag chokladbollar..love them! Så goda! Min sjuke Vilmer älskar dem också så fast han knappt ätit något åt han dem!


På kvällen så var jag smygpremiären av RENT! Jag, Jönsson (Jennie) och Caroline! The Kaozladies! Så himla himla bra! Hade du inte tänkt se den så tänk om! Så bra!




Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards