bobos

Alla inlägg den 11 februari 2009

Av Lena - 11 februari 2009 22:19

Min dagbörjade med ett tandläkarbesök, lagning av ett hål! För första gången gjorde jag det utan bedövning! Ah vad det illade! Man kan ju inte spänna eller trycka bort smärtan. ( Som senast när jag hade smärta var ju när jag födde Emmalisa, då kan man eller jag liksom blunda hårt så kan man behärska smärtan. Ja, jag som är rädd för nålar och stick, men efter förlossningen fick jag beröm av en barnmorska som sa att hon tyckte att jag hade en oerhörd hög smärtgräns. Fredde undrade vem hon pratade om he he).

Men så härligt, 6 minuters illande och sen klart! Och ingen hängande bedövad kind!


Jag åkte till stan eftersom det är så halt i snö, jag gillar att gå annars! Jag köpt en present till Bella (vet att mamma Therese läser bloggen, annars hade jag kunnat skriva vad det är) som tack för hjälpen med hemtagandet av möblerna förra veckan!

Vi i min mammagrupp träffas varje onsdag på barbacka! Therese var sjuk idag (ah, jag som vill ge paket!) men jag och Emmalisa, Karolina och Elin, Katarina och Viggo och Emma och Saga-Li var där! Mys mys! Katarina giftr sig i måndags! Tittar du noga ser du ringarna på hennes hand! Grattis!


Sen träffade jag Farmor och Vilmer på stan! Emmalisa fick ett par jättefina röda skor på halvårs-dagen! Tack snälla! GamlaFarmor köpte en fin sommarklänning! Så snällt, Tack!

Vilmer fick puzzel, målarbok och en keps, jättefina saker! Tack!!!


Bvc var nästa stop. Emmalisa var hos doktorn idag och allt var jättebra! Emmalisa är som en sol mot alla just nu!

Vilmer hade jättekul i väntrummet på den gröna blobben!

(Farmor berättade att doktorn som kollade på Emmalisa var den samme som tittat på Fredrik när han var liten! Han är så himla bra!)


Vi åt tacos, Farmor och Farfar åt hos oss idag för Farfar var tvungen att fixa i badrummet! Jag tycker det är jättekul och trevligt att de är hos oss! : )

När vi bodde i lägenheten var vi hos dem jätteofta (utan att jobba där hi hi )!


En Leilakaka med frukt slog vi till med till fikan!

Jag skulle träffat min vän Lööw, men eftersom rörmänniskorna kommer redan imorgon var Farfar tvungen att fixa lite! Så Lööw, sorry men vi tar igen det nästa vecka!


Jag fotade Vilmers Talgoxe som sitter på dagis, ser man näbben, den svarta kladden i mitten till vänster på bilden ser man hela fåglen. Han har även sytt ett fint hjärta och gjort ett fint armband! Bra jobbat Vilmer! Det är han själv som arrangerat sakerna när jag skulle fota dem!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards