bobos

Alla inlägg den 28 april 2009

Av Lena - 28 april 2009 21:30

Idag åkte vi med Fredde till Hässleholm ( han började 10 idag) och sen skulle vi har ha fortsatt direkt till Tyringe, men Vilmer blev akutkissig när vi släpt av Fredde vid hans jobb! Vilmer gick på toa precis innan vi åkte men jag vågade inte chansa, så jag ringde till GamlaMormor (min mormor) och frågade om vi kunde komma upp till henne! Hon blev jätteglad och ville bjuda på en massa saker som vanligt men det blev en chokladbit som Vilmer spottade ut på en vit och ren duk som GamlaMormor precis lagt på bordet! Då kände jag att vi skulle åka vidare! : ) Men kul att träffa GamlaMormor en snabbtitt!

Vi skulle till Charlotte (en barndomsvän som jag åkte konståkning med och som jag jobbade ihop med på T4-skolan när jag jobbade där!)Alma och lille nye Elis! En kul grej som vi gjort är att  jag och Charolotte gjort en massa saker ihop: Vi har tränat ett konståningsteam till SM, ritat deras kläder under mattelektionerna på gymnasiet! He he!


Ja, söte söte lille Elis! Alma storasyster var också söt och hon och Vilmer lekte medans jag och Charlotte "catchade upp"! Emmalisa hittade Elis babygym (Vilmer hade ett sådant som jag precis sålt) det verkade som om hon kände igen det! Hon var överlycklig över detta!


En tur bort till Mormor och Morfar är väl nästan ett måste när man väl är i Tyringe! Så kvällsmat där! Gott! Tack!

Vilmer och jag fick glass efter maten (ja, jag är nog  alltid ett barn för mina föräldrar!) Emmalisa smakde Päronsplitt för första gången och blev totalfräslt!

Ett bad i badkaret med båda barnen var både kul och behövligt!


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards