bobos

Alla inlägg den 16 mars 2009

Av Lena - 16 mars 2009 20:53

Idag var det en helt vanlig måndag precis som det det brukar! Så skönt! Friska glada hungriga barn! Ja, Emmalisa har ju inte varit hungrig nu när hon har haft lite ont i halsen, så nu är det så skönt när hon vill äta igen! : )


Efter att ha lämnat Vilmer på dagis gick jag hem och bytade vagn (till singelvagnen) och gick till Tivolibadet för Babysim! Vi var ju inte där förra gången (då var ju båda barnen sjuka) och det visade sig att många var borta just förra vecka! : )


Efter badet så sprang jag på Karolina och Elin från mammagruppen och Karolina har precis köpt en superfin sittvagn till Elin, PRECIS en sådan som jag också ska köpt! Ska lägga ut min Brio på blocket snart! : ) Ja, i allafall så gick vi lite i affärer, åt en supergod lunch på Kaffe & Sånt ut till Kids Corner och sen till stan igen och shoppade lite till! Vi har verkligen det gemensamt : ) !!

Ja, då var det ju så att både jag och Karolina brukar alltid ha kameran med och ta massa kort, men idag var vi båda utan!!!  hi hi

Vi kom iallafall fram till att våra tjejer kommer att ha samma kläder för vi har samma smak och går i samma affärer! Snillen det! : )


Fredde slutade tidigt idag så han hämtade duschblandaren och en spolgrej till toan och så hämtade han Vilmer!

När jag kom hem var det mellanmål till Vilmer och sen iväg till gympan!

Väl hemma så var Farfar här och fixade med sladdar och grejer till alla lamporna vi köpte igår! Det är lite tradigt att man köper lampor och sen måste man fixa och trixa med kontakter och annat! Tur vi har en egen fastighetsskötare! Tack Farfar!

Jag och Vilmer bakade "vår" favoritkaka! Det var länge sedan och det var verkligen på tiden! : )

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards