bobos

Alla inlägg den 14 mars 2009

Av Lena - 14 mars 2009 20:04

Idag ställde jag klockan och gick upp i ottan! Hade inte behövt det, men Vilmer fick en klipptid 8.30 Jag vet, men Fred jobbade natt och skulle ju sova långförmiddag så ja, det var bara att pallra sig upp!


Vilmer är ju nu hur duktigt som helst hos frissan, vi har gått hos samma hela tiden! Första gången var han bara 10 månader! Vilmer hade ju rejäl kaluffs på huvdet när han föddes! : )

Lite kul för de kan ju också se att han nu de senaste året lugnt sig! En gång runt 1½ år sprang hon runt efter Vilmer i salongen och klippte lite när hon fick chansen och någon gång då med när han bara var liten så gräta han tills han somnade i min famn! Ja, jag glömmer då aldrig det! : )


Efter att frissan åkte vi till Maxi! Härligt att handla när det är så lite folk! Sprang på Emma från mammagruppen! Kul!

Ikväll tänkte jag laga indiskmat med naanbröd! : )


Vi var hemma och åt lunch och sen la jag Emmalisa som är bättre men inte 100, och så åkte Vilmer och jag till stan! (Fred var ju hemma!)

Vi köpte fler handdukar till badrummet och sen gick vi till Barbacka där vi träffade Ella, Alfons, Lisa, Tobbe och Majsan (Tobbes mamma). En fika och lek!

Alfons har verkligen blivit stor och han är jätteduktig på att prata och härma!

Emmalisa behövde verkligen ett bad efter att ha varit sjuk, så idag blev det bad i diskhon! Hon älskade det! Vilmer kunde inte bli mer avundsjuk att tårarna nästan kom! Men han hade fick bada/dusch i duschen istället! Han blev nöjd efter det!

Jag lagade kvällsmaten och det blev jättegott! :)


Dagens Vilmer -mening:

När jag badar Emmalisa går Vilmer till Frdrik och berättar att Emmalisa badar i köket. Sen kommer han tillbaka till mig och säger:

V. Mamma, Pappa sa att jag måste bada i den baljan också!


Hi hi kunde inte låta bli att skratta högt, Vilmer vill verkligen så gärna bada i den!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards