bobos

Alla inlägg den 3 mars 2009

Av Lena - 3 mars 2009 20:24

Tisdagen är en dag då vi (Vilmer och jag) tvättar och städar! Så ja, även denna tisdag förmiddag gjorde vi detta! Vilmer lekt med lera! Vi hittade en paket som han fick när han fyllde år av Therese och Isabella och en paket som han fick i julklapp av kusinerna Sakke och Sebban. Hans gamla lera har torkat lite så det var ju superkul att öppna två nya paket med lera och tillbehör!


Efter lunch kom Mormor och Morfar, så vi passade på att åka till isahallen och åka lite skridsko! Helt fantastiskt att Vilmer kunde denna trejde gången på isen ta sig upp snabbt själv och ta sig fram själv med en kon! Jag kunde ju förra gången åka och hålla honom i en hand och tyckte att han fann balansen fort, men att han idag skulle åka själv var ju superduktigt!

Mycket bra jobbat Vilmer!


När vi sedan skulle åka hem (jag och Vilmer tog Morfars bil och så gick Mormor och Morfar med Emmalisa i vagen!) öppnade jag bilen och satt in Vilmer i stolen och la skridskorna i baksätet och sen satte jag mig i förarsätet och satt i nyckeln och skulle vrida om....det gick inte! Jag höll på och testade och grejade och fick lite smått panik... så ja ringde Morfar!

Vrid ratten och nyckeln så ska det funka.... det gjorde det inte! Så Morfar vände och gick till bilen vid ishallen! När han väl satt i bilen kände även han att detta funkar inte! Jag sa hela tiden att något gått i baklås eller något! Efter några försök och trixande med ratten frågar Morfar mig och det är rätt nyckel och så... ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH jag hade ju satt min egen bilnyckel i Morfars bil! Inte konstigt att det inte funkade! Dock är det så att vi har samma modell på bil och då likadana nycklar! Jag hade min egen nyckel i fickan hela tiden utan att veta om det och sen bara slängde jag ju ner Morfars nyckel i fickan när jag skulle sätta Vilmer i stolen! Men så skönt att det bara löste sig så! Jag hade lite panik måste jag erkänna!!


Väl hemma så fikade vi, Mormor hade köpt frallor och Farfar och Kakelkillen kom precis så vi satt alla ner och fikade!

Vilmer skulle springa till Farmor och så stod jag med foten lite utåt och Vilmer snubblade på min fot och slog kinden i bordsbenet när han föll mot golvet! Han som precis blivit av med sin fläskläpp! Stackarn!


Fredde slutade tidigt idag så han handlade lite och så åt vi alla kvällsmat här! Mysigt!


Sen var jag tvungen (vet att jag måste sluta! he he någongång!) att ha lite godis... så jag pep iväg till affären och på ren tur hade jag 40kr kontant i fickan för jag glömde min plånbok hemma så lite godis blev det!


Dagens Vilmer-mening:

Imorse när vi gick upp sa Vilmer:

V. Pappa jag vill ha två välling! Två Pappa!

P.Åh ska du ha två välling idag?

V. Ja, Pappa, det fixar du!


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards