bobos

Alla inlägg den 11 mars 2009

Av Lena - 11 mars 2009 19:20

Idag vaknade vi alla halv 9 och jag kollade av om Vilmer skulle gå till dagis eller inte! Han hade igen feber, lite hosta men jag tänkte att det är lika bra han är hemma idag också!

Han kom själv på att han inte åt korven igår. Tur att jag sparade de korvarna som blev över. Vilmer tog en och kollade på Nyhetsmorgon på tv.

Emmalisa är dessvärre mycket sämre och har inte sovit så mycket i natt. Så jag rinde till vårdcentralen och bertättade om henne och då tyckte sjuksköterskan att vi skulle få henne undersökt!


Men innan vi gick till vårdcentralen (vi tid klockan 3) gick vi till Barbacka och täffade lite mammor! Ja, jag kände att jag var tvungen att se lite folk! Vilmer är ju frisk och Emmalisa brukar sova igenom dessa träffarna.

Saga-Li, Bella och Elin och deras mammor träffade vi! Mys mys!

Vilmer fick ännu en korv på stan, som blev halväten men glassen han fick på Barbacka gick ner! : )

När det var dax att gå till vårdcentralen så ringde min rektor och vi pratade jobb, ah... känns som det kommer smygande på! Just nu är man inte så sugen men vet att när man väl börjar så är det jättekul!


På vårdcentralen var det vänta såklart! Hade det gått kvickt skulle jag följt med Carolina och tittat på hus (kan inte släppa det hur kul det är att kolla hus!) men som sagt, vi blev klar på vårdcentralen i 2½ timme!


Det blev blodprov som visade att det var virus och doktorn lyssnade och hörde att lungorna lät inte bra. Han ville inte släppa iväg oss så Emmalisa fick andas in något (har glömt vad det var, något luftvägsvidgande!) i två minuter och faktiskt hördes hon inte lika rosslig efteråt! Vi fick även hostmedicin på recpet som Emmalisa ska ta.

Ja, Vilmer, han är ju så himla duktig när han är med! : ) Han charmade in sig hos sjuksköterskorna och fick en studsboll och ett äpple! En av dem kom in till oss innan hon slutade för dagen och sa adjö till Vilmer, att det var kul att få träffa honom! : )

Doktorn ville rådfråg någon så han ringde upp och fick vänta, undertiden studsad han och Vilmer bollen i hans mottagningsrum och ja bollen var nog precis överallt! : )


När besöket väl var över var det ju nästan kväll, men snabbt upp till apoteket och köpte hostmedicin och en termometer.

Sen gick vi hem, i underbart väder!

Just nu sover båda barnen, hoppas verkligen att Emmalisa får sova i natt!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards