bobos

Alla inlägg den 6 september 2009

Av Lena - 6 september 2009 20:57

Fredagkväll:


Jo, det blev Timbuktu! Först och främst...hans musik är så så så bra! Damm (band som var med honom) är ju också superbra! Det är en grym känlsa att höra bra musik live! : )

Det tråkiga var att åldersgränsen var väldigt låg, och de släpper in så sjukt mycket folk! Man kommer varken i eller ut... MEN helt klart värt det för musiken!


Gick en kort sväng till Harry´s, där vi träffade en gamal kollega från Norretull och han var ute med sin granne som visade sig vara en kille som jag läste tillsammans med! : ) Det roliga är också att jag träffat hans flickvän och dotter massor av gånger på babycafé och Barbacka utan att veta det det var han som var pappan! : )

Dessa två bor på Sommarlust så det var ju superbra, vi hade följe nästa hela vägen hem! Kul att se dem! : )


Lördag:


Dansade på förmiddagen! På eftermiddagen så åkte vi till Åsum för att gatulera Macke som fyllt 30! Tjhoo! När vi gjort det gick vi inte till Farmor och Farfar och stannade där på kvällsmat! Tilde skulle sova där över natten så hon och Vilmer hade jättekul! : ) Glömde kameran hemma!


Senare på kvällen blev det att jag gick ut igen! Ha.. rena studenttiden!

Idag var det med några från jobbet!

Så... vart bar det? Jo 30+!  Nu ska ni få min version av 30+! OH MY GOD!!!!

Jag vet att jag snart kommer in där lagligt, men det känns för mig som det bara var desperat lite äldre människor där! Musiken är ju den som är viktigast tycker jag (eftersom jag är tok i att dansa!) DJ på stället hade ju "nog inte med sig" skivorna jag önskade! Okey okey...erkänn du har dem inte ens! HA!


Ja, det var ok i den lillabaren! : ) Men efter någon timme (max 1½) gick jag till Class där Matilda från Kaoz var! Ja, det var ju betyligt yngre folk där men så jäkla bra musik! Så jag var så glad att jag gick dit! Dansade och dansade och blev varmre och varmare! Vid halv 3 kände jag att mitt dansbehov var stillat! : ) Så jag tog min cykel och började min lilla resa hemåt. När jag kommit ner till Kanalgatan så kände jag att nej, jag måste ha mat! Så det vara bara att vända cykeln och styrad den mot kebabstället! : ) Pommes med sallad och starksås! Ha ha... like old times! : )


Söndag:

Även denna dag började jag med att dansa två timmar! Hem och fixa lunch och fixa oss alla klara! Klockan 14 satt vi i Fjälkinge kyrka på Isacs dop! (Mamma Petronella är kusin med Fredrik!).


God mat, och superbra ställe att ha dopfesten! På ovanvåningen var det någon from av barnveksamhet så där fanns ju allt för barn! Jättebra! : ) Tilde och Vilmer lekte och sprang! Där var även några andra barn i Vilmers ålder som han lekte med!


När vi kom hem så var Emmalisa så trött att hon somnade på gräsmattan!


Undertiden vi var på dop så var Farmor och Farfar här och satte rosor runt altanen! SÅ FINT! TACK SNÄLLA!

Inte nog med det, de satte upp våra gardiner i köket! TACK IGEN! : )

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards