bobos

Alla inlägg den 13 september 2009

Av Lena - 13 september 2009 20:49

Lördag:


På förmiddagen så var Fredde ute och fixade lite i trädgården. Medans Emmalisa sov så böjrade jag röja i källaren! Toppen att ha en källare, men man (i allafall vi) samlar på sig massa saker! Vi har målat och byggt lite grejer och sen så blir det stående! Jag blev ju långt ifrån klar, men förhoppningsvis blir jag klar till nästa helg!

Fredde, Farfar,Farmor och Vilmer åkte till tippen och sen köpte de kantsten.

Emmalisa och jag åkte en tur till stan och sen till Ekohallen för att byta en ytterbelysningslampa! Den nya blir perfekt! Tack Arne! : )


  

Så gulligt när Emmalisa sitter såhär när hon leker!





  

Emmalisa gillade verkligen att vara själv i lekrummet!


Emmalisa hade ju hela lekrummet för sig själv och de gillade hon! Stolar, pallar, vagnar ligger ner. Annars klättar fröken! : )


När jag och Emmalisa kom hem satt Vilmer på trappan och åt ett äpple. Det var så sött, Emmalisa hade så bråttom bort till Vilmer och Dagens Vilmer-mening:

V: Jag undrade ju vart du var Emmalisa!


  

Sykonkärlek!


På eftermiddagen kom Farmor och Farfar tillbaka på en fika!

  


Tur att Farfar har två knän! : )


Jag åkte med till Åsum när Farfar och Farmor åkte hem! Jönsson plockade upp mig där och vi åkte till Yngsjö till Ottos glassfabrik! Det var ju välgörenhetsgalan som vi skulle dansa på! Det gick bra och vi fick en stor glass innan vi åkte hem! MUMS! : )


På kvällen beställde jag och Fredde kinamat! Gott! Och det blev en riktig soffkväll med chips och läsk! : )



Söndag:

Ja, efter gårdagens fett och socker intag kände jag att jag behövde röra på mig! Så en morgonpromenad blev det! Jag tog Emmalisa i vagnen eftersom hon mer sovande än vaken när jag gick upp! Hon sov som en stock hela rundan!  Jag gick bort till Maxi och köpta frallor och när jag skulle gå hem så bara öppnade himlen sig och jag blev blöt! Men när man vant sig vid det så var det riktigt härligt att vara ute i regnet! Som tur var tog jag med mig regnskyddet till vagnen så Lisan var torr hela tiden! : )


När jag kom hem så åt vi frallor och då kommer Dagens Vilmer-mening:

J. Vad vill du ha på din fralla Vilmer?

V.Jag vill ha inget mamma!

J.Inte ens smör?

V.Nej

J. Det var ju inte längesedan du frågade om du bara fick äta smör.

V. Men nu är jag stor och då bestämmer jag att jag vill ha inget.


Sådär ja, då var det utrett! : )


Vi ritade lite på förmiddagen. Vilmer är nu jätteduktigt på att rita och måla inför linjerna! Han är noga och det är viktigt vilken färg som ska vara vart! : )

Emmalisa tycket också det var kul att måla tills hon kom på att hon kunde äta på pennan, då fick hon leka med något annat!


  

Vilmer är ritar!


Medans vi ritade så la Farfar och Fredde kantsten.

  

Så fint!


På eftermiddagen åkte Vilmer med Farmor och Farfar till Gamlafarmor Edit (Fredriks farmor) så Emmalisa hade lekrummet ännu en stund för sig själv! : )

Kan ju berätta att Emmalisa är en nu en riktig "härmapa" till Vilmer. När man säger NEJ till Emmalisa kniper hon ihop läpparna och sätter näsa i vädret!

I fredags så "bubblade" Vilmer med sitt vatten. I lördags när Farmor och Farfar var här fick Emmalisa dricka vatten ur mitt glas och gissa vad hon gjorde, ja bubblade. I morse åt Vilmer frallan med handen. Han tog en liten bit i taget och när Emmalisa såg detta slutade hon genast att äta sin falla vanligt och åt också sin likadant som Vilmer.


Vilmer kom hem, trött! Han gillar att vara hos Edit, problemt är nog mer att hålla sig vaken på dit och hemvägen!


Fredde kansatte även altankanten såhär fint blev det!

    

Bara singelsten som ska i! : )



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards