bobos

Alla inlägg den 9 september 2009

Av Lena - 9 september 2009 20:18

Vilken sommardag!!! Njuter i fulla drag! : )


En helt vanlig förmiddags onsdag! Eftermiddagen var lite annorlunda idag, vi har vi haft skoljoggen! Alla elever springer och sjänker pengar (frivilligt, men de flesta vill!) till Barncancerfonden! Var uppe på stan i ett snabb ärrende och var tillbaka till vi hade möte i arbetslaget och sen vår stora personalkonference!


Idag hämtade Farmor Vilmer, Emmmalisa och Tilde! Alla tre! : ) Tur att vi har en tvillingvagn! : ) De var en sväng i skogen och lekte! Vilmer älskar det!

När jag kom hem så var de ute i vår trädgård och lekte! Så härligt!

Tilde och Farmor var kvar en liten stund och lekte!
   Kolla in Vilmer! : P

Tilde och Emmalisa vill ha samma leksak! Vilmer undrar.....



Det kom en tjej hit och köpte lite var Vilmers gamla kläder! Bra, så kan jag ju handla nya till Vilmer! : )


Vi åt korvstroganoff till kvällsmat med mackaroner. Gillar ris bättre egentligen men barnen älskar ju pasta! (Och vad gör man inte för dem? hi hi

Vilmer åt en bra portion, men Emmalisa åt en enorm en! Trodde aldrig hon skulle sluta peka på skeden! Hon klämde en mellanmåls burk som Farmor hade med sig till efterrätt också!


Efter kvällsmaten testade vi en ny grej, att Vilmer och Emmalisa skulle duscha samtidigt! Det gick så himla bra och så tog det kanske 10 minuter! Ska de bada en och en så hinner nästa bara en bada per kväll, så detta var ju super!


Vi har försöker ju smått att låta Vilmer dricka vällningen här nere i soffan och inte förknippa det med att sova och förhoppningsvis vill han inte ha till slut! (He he..tror inte på ens när jag skriver det! )


Idag fick han dock dricka välling i sängen bara för att nu när Emmalisa skulle dricka sin i sängen och tanken var att få dem att somna samtidigt!


Jag låg brevid Vilmer och såg Emmalisa, hon var så trött och hängde ut armen mellan spjällorna och så vinkade hon två gånger innan hon somnade! Så gulligt! Vilmer njuter nog av varje centiliter välling att han tar ju lite längre tid på sig att dricka, men när flaskan var tom sov han!

PRECIS SÅ SKA DET VARA! Yeah!


Dagens Vilmer-mening:

När tjejen kom och hämtade kläderna sa Vilmer högt och tydligt:


V.Mamma är det mina kläder?

J. Ja, det är ju dina gamla kläder som är lite försmå för dig.

V. Jag gillar henne (han menade tjejen) hon får dom! Men de är nog lite försmå för henne!


ha ha ha ha bara älskar när Vilmer drar sina egna slutsatser eller kommer fram till söta saker som denna! Tjejen skrattade jättemycket och tyckte Vilmer var rolig!



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards