bobos

Alla inlägg den 19 september 2009

Av Lena - 19 september 2009 19:28

Vilken dag! Det kunde varit juni! : )


Idag på morgonen var vi alla lite trötta!


  


Två trötta barn som dricker välling i soffan! : )


Jag ska göra en danskoergafi till C4- gymnsternas danstjejer, så jag satt och letade musik och hamnade då på Aida och Tarzanmusikalerna! Ah... jag rös när jag lyssande igenom låtarna! Vi körde ju Aida 24 gånger och Tarzan 30, så det är kanske inte så konstigt att texterna sitter i ryggraden! : )


Vi mötte Farmor och Farfar på Växthuset för att hitta växter till baksidan!


  

Vi hittade jättefina växter som ska planteras imorgon! (foto kommer då!).


Efter Växthuset så skulle Farmor och Farfar till stan och ville ha med sig Vilmer! Så vi övriga tre åkte och köpte ny drickmugg till Emmalisa och sen korv och grillbehör!

Emmalisa somnade i bilen och var så sött nyvaken när vi stannade bilen hemma!


  

Lite varm i tjocka jackan!


När vi kom hem tog Fredde först en fika på trappan i gassande sol! Nice! Sen fortsatte han att kantsätta sten den sista biten runt altanen och längs kortsidan på huset! Superfint!


  


Jag och Emmalisa fortsatte i källaren att försöka få ordning! Emmalisa lekte med några av alla lektsaker vi har där nere! Usch, jag kan inte i ord berätta hur rädd jag är för de GIGANTISKA spindlar som ligger döda eller kryper runt i vår källare! Aahhhhh kan absolut inte dölja hur rädd jag är så om Vilmer och Emmalisa blir rädda för spindlar så är det tack vare mig! : )


Vi grillade baconlindad korv och hade pommes till! Vilmer kom hem med Farmor och Farfar som vi tyckte skulle äta lite korv hos oss! : ) Tack Farmor och Farfar för allt! : )


Jag lagade Leilas goda blåbärspaj! : ) Mums!

  

Vi planerade lite om framsidan med sten och singel och Emmalisa tränade sig i trappan!


Dagens Vilmer- mening:

I morse låg Fredde i sitt täcke och Vilmer hade tänt lampan och uttryckt att det var ju "göttigt med lampan" (vi andra tyckte bättre om när det var släckt!) Då kom Vilmer på att han ville leka dokor med Fredde efter som han låg under täcket (På Vilmers doktors väska ligger ett barn under en filt, så varje gång man leker doktor ska helst någon ligga under filt eller täcke!). Då kom denna meningen:

V: Japp, då ska vi se vad doktorn säger. Ah... nej, var är väskan? (den var nere i lekrummet) Ah, pappa det går inte att leka doktor. Hör du? Vi får ta det en annan dag, när väskan är ledig!



Ha ha ha! : )


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards