bobos

Alla inlägg den 18 september 2009

Av Lena - 18 september 2009 20:07

Härliga underbara fredag! Så helt gött att jag har en riktigt långförmiddag med barnen! Vi städade ovanvånigen och entrévåningen! Ja, när vi var där uppe så leker ju barnen och städade, vips ropar Vilmer på mig och säger att han har klippt sig helt själv! Oh ja, han talade sanning! Hans lugg var halft avklippt! Så det var ju bara för mig att försöka rätta till det, men vi får gå til frissan i snart! : ) Han själv är rätt nöjd dock! : )

  

Nyklippt Vilmer á la Vilmer!




När vi tog ut cyklarna för att cykla till dagis, ställde jag min cykel på gräset för att låsa garaget. Då på en halv sekund går Emmalisa fram till cykeln och lutar sig på den. Får in sina armar i ekrarna så hon låser dem under sig när hon trillar med cyklen! Oh my! Fick trassla ur henne ur hjulet och sen trösta henne en ganska lång stund eftersom hon grät så hon inte fick luft. Hon var väl lite chockad, men har fått ett blåmärke i pannan och ett under ögat!'


Så en kort sväng till dagis och jag var på jobbet och fick pikar av kollegerna att jag inte skulle jobba ihjäl mig! (hade bara en lektion och en timme planering!) : ) Den lektionen gick jättebra! : )


Hämtade barnen och vi cyklade hem till Fredde som slutat tidigt! Jag och Emmalisa körde och bytade griffeltavlan som vi fick i måndag! Den blev förliten! Dock var det ju inte några problem att hitt något annat i den affären!


  

Dennan fina fotoram blev det! : )



Jag valde att ta med Emmalisa för att hon ska få ett par höstskor! Det blev ett par platta skor (när småbarn lär sig gå ska de gå i helt plattskor, säger de som vet! ) som hon kan ha tills hon ska ha vinterkänger!


Vilmer ville prova sina höstskor när Emmalisa hade sina på sig!


En tur till Maxi för inhandling av kvällsmaten! Oh my, det var helt smockat med bilar på parkeringen! Men det gick dock ganska fort där inne!

Fläskfilé, potatisgratäng, majskolvar, sallad och ett glas rött blev middagen idag! : )


  

En hungrig Emmalisa väntar på mat!


Dagens Vilmer-mening:

När han skulle sova så hade vi story-berättar-time. Här kommer Vilmer underbara historia:


V. Det var en gång en liten liten mormor som bodde i huset, ja du vet huset mamma, det lilla.

J. Ja.

V. Så hände det en lite olycka ja, det var ju inte bra. Nej, så då kom doktorn och ja, mamman vet du, hör du mamma?

J. Ja.

V. Olyckor är inte bara och så så så så då så får man åka till sjukhuset och sen bli bra. Mmm ja så är det. Så farfar och alla blev bra och sen var allt bra!

End of story!

ha ha ha.. ja de brukar alltid vara en mer röd tråd i det hela! : )

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards