bobos

Alla inlägg under mars 2009

Av Lena - 6 mars 2009 18:25

Idag bestämde jag och Camilla att vi skulle leka i Tivoliparken och sen på Barbacka med barnen! Alexander och Vilmer hade jättekul både ute i parken och inne på Barbacka! Vilmer blev kissig i parken så det var bara att gå bak ett elhus och kissa! Det är andra gången han gör det ute, och det gick jättebra! : )


Lunchen blev pannkakor och toast! : )

Efter vi varit på Barbacka så gick vi en sväng på stan och shoppade lite!


Nu så ska jag be er alla att tänka efter hur bra ni har det!

Idag har jag träffat en tjej, precis som jag  har två barn men i en helt annan sits!

Här sitter man ( alltså jag själv!) och vill stensätta och putsa huset och göra om köket och allt ni vet...önskar sig ditten och datten!

Denna tjej lever nästa mellan liv och död! Bokstavligen!

Ja, jag kände precis att det var någon "där uppe" som vill peka med med fingret till mig att fokusera på det viktiga i livet!
Jag har en underbar familj, underbara vänner ingen av oss lever med den sortens oro eller bekymmer! Så nu är det verkligen dax att njuta och vara glada!


Inte för att jag inte är glad eller tacksam redan, men det blev så svart och vitt när man träffar någon som har det riktigt svårt!


När vi kommit hem från stan kom Daniela förbi och lånde Emmalisa och Vilmers dopklänning, Rosita ska döpas nästa helg så det var dax att se om den passade! Och det gjorde den! Så bra!


Just nu sitter Vilmer och Fredde där upp och väntar på mig, Fredde har gjort hamburgare! So nice!

Av Lena - 5 mars 2009 20:24

Idag var det dax att luncha med Jönsson! Jönsson heter också Jennie, men för mig är hon bara Jönsson precis som Ulrika är Lööw för mig!

Så Jönsson och hennes lila Tyra mötte mig och Emmalisa på lilla Torg för att sedan luncha på Zeke´s! Mycket god varm macka! Jag och Jennie dansar ju tillsammans i Kaoz och så har vi känt varandra sen jag var med i C4-gymnsterna. (Tro nu inte att jag är gymnast, önskar det men det är jag inte! Utan jag var dansledare och dansade själv!)

Mysigt hade vi!

Sen gick vi till babycafét där tjejerna från Emmalisas babygrupp var!


När jag hämtat Vilmer gick vi och handlade! Jag har ju turen att Farmor kommer till oss och så har jag smilat in mig så Farmor ska göra sina goda pannbiffar! : )

När vi gick från affären kom Farmor och hon hade Henke och Tilde med sig! Så kul!

Kakelkillen fogade golvet idag och nu så börjar det likna något! He he nej jag bara skoja det är så sjukt fint att jag knappt kan vänta att lägga ut det så ni får se...men inte än, snart! : O)


Efter en mycket god kvällsmat gav Farmor Emmalisa gröt!



Av Lena - 4 mars 2009 22:06

Idag lämnade Fredde Vilmer på dagis så Emmalisa och jag kunde göra oss klara att ta bussen till Öllsjö!

Vi hälsade på hos Nova och Linda (en kompis från Högskolan!). Jättetrevligt och mysigt!

När det var dax att hämta Vilmer tog jag bussen hem och på bussen till stan!

Vi fikade lite när vi kom hem och packade väskor med badsaker.

Idag ska golvet skäras och läggas i badrummet så vi åkte Åsum!

Först hann vi stanna till på Maxi och köpte frukt! Åh... plus i kanten på nyttighets listan! (Det slank ner en  godispåse dock... också!)

I Åsum körde Emmalisa runt i gåstolen som jag tagit med och Vilmer spelade spel med Farmor!

Barnen badade och och vi åt god kvällsmat!

Sen gjorde jag fruktsallad med varma jordgubbar (som tyvärr nästan bara smakade vatten.. men ok!)! Åh kände hur bra det kändes men ändå var jag tvungen öppna godiset också! Hi hi!


När vi kom hem var ju golvet bara så fint! Ja, hela badrummet är helt jättefint och det är galet att vi ska få ha det så fint, kan knappt fatta det!

Mmmm nice!



Av Lena - 3 mars 2009 20:24

Tisdagen är en dag då vi (Vilmer och jag) tvättar och städar! Så ja, även denna tisdag förmiddag gjorde vi detta! Vilmer lekt med lera! Vi hittade en paket som han fick när han fyllde år av Therese och Isabella och en paket som han fick i julklapp av kusinerna Sakke och Sebban. Hans gamla lera har torkat lite så det var ju superkul att öppna två nya paket med lera och tillbehör!


Efter lunch kom Mormor och Morfar, så vi passade på att åka till isahallen och åka lite skridsko! Helt fantastiskt att Vilmer kunde denna trejde gången på isen ta sig upp snabbt själv och ta sig fram själv med en kon! Jag kunde ju förra gången åka och hålla honom i en hand och tyckte att han fann balansen fort, men att han idag skulle åka själv var ju superduktigt!

Mycket bra jobbat Vilmer!


När vi sedan skulle åka hem (jag och Vilmer tog Morfars bil och så gick Mormor och Morfar med Emmalisa i vagen!) öppnade jag bilen och satt in Vilmer i stolen och la skridskorna i baksätet och sen satte jag mig i förarsätet och satt i nyckeln och skulle vrida om....det gick inte! Jag höll på och testade och grejade och fick lite smått panik... så ja ringde Morfar!

Vrid ratten och nyckeln så ska det funka.... det gjorde det inte! Så Morfar vände och gick till bilen vid ishallen! När han väl satt i bilen kände även han att detta funkar inte! Jag sa hela tiden att något gått i baklås eller något! Efter några försök och trixande med ratten frågar Morfar mig och det är rätt nyckel och så... ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH jag hade ju satt min egen bilnyckel i Morfars bil! Inte konstigt att det inte funkade! Dock är det så att vi har samma modell på bil och då likadana nycklar! Jag hade min egen nyckel i fickan hela tiden utan att veta om det och sen bara slängde jag ju ner Morfars nyckel i fickan när jag skulle sätta Vilmer i stolen! Men så skönt att det bara löste sig så! Jag hade lite panik måste jag erkänna!!


Väl hemma så fikade vi, Mormor hade köpt frallor och Farfar och Kakelkillen kom precis så vi satt alla ner och fikade!

Vilmer skulle springa till Farmor och så stod jag med foten lite utåt och Vilmer snubblade på min fot och slog kinden i bordsbenet när han föll mot golvet! Han som precis blivit av med sin fläskläpp! Stackarn!


Fredde slutade tidigt idag så han handlade lite och så åt vi alla kvällsmat här! Mysigt!


Sen var jag tvungen (vet att jag måste sluta! he he någongång!) att ha lite godis... så jag pep iväg till affären och på ren tur hade jag 40kr kontant i fickan för jag glömde min plånbok hemma så lite godis blev det!


Dagens Vilmer-mening:

Imorse när vi gick upp sa Vilmer:

V. Pappa jag vill ha två välling! Två Pappa!

P.Åh ska du ha två välling idag?

V. Ja, Pappa, det fixar du!


Av Lena - 2 mars 2009 21:01

Idag åkte vi alla till dagis och lämnade Vilmer! Sen var vi övriga tre sugna på att titta, handla saker till vårt nya jättefina jättefina badrum! Ja, fick frågan om varför jag inte lagt ut någon bild ännu... he he ett medvetet val, den som väntar på något gott väntar tills det är helt fädigt! Jag kan dock säga att väggarna är klara! Oh boy... så grannt!


Ja iallafall så var på tre ställen innan det var dax för Emmalisa att babysimma! Hon blir så glad av att bada! Vi skulle sjunga och bebisarna skulle vara själva inne i en lite ring... Emmalisa kunde ju inte låta bli att känna på de som stod närmast och så ville hon ju höras... så hon sjöng sin lilla sång.. : )


Sen en snabb lunch på Rödalekiosken! Gott! Sedan vidare till fler affärer!


Hemma en lite stund för att ge Emmalisa mat. ( Hon äter ju riktig mat nu på lunchen så då var det bäst att köra hem!)

Vilmer kom hem från dagis (ha ha lät som han kom hem själv, men Fredde hämtade honom! Kan ni se framför er att han skulle gå hem själv med en lite väska på ryggen? : )


Gympa var det sen! Tobbe var där med Ella. (Tobbe spelar handboll och tog IFK Kristianstad till Elitserien igår!)

Grattis Tobbe!

Sen kom Farmor till Gympan när den var slut så åkte hon med oss först att handla lite och sen hem till oss!

Vi åt mat och sen la sig Vilmer!


Jag är så glad för vårt nya badrum, men en grej till som jag är glad för att vi jag / vi ha sällskap här! Så kul att sitta fler och titta på tv, äta godis och mysa! : )

Tur att vi ska göra köket efter badrummet! : )

Av Lena - 1 mars 2009 19:21

Idag har det varit en lugn förmiddag! Städat och plockat lite.
Det är så roligt att Vilmer leker med Emmalisa så gott det går... Emmalisa släpper ju inte Vilmer med blicken en sekund och blir ofta ledsen när han lekt med henne och sen går!


Efter lunch så åkte vi till Hässleholm och till Vilma som fyller 3 år idag! Ett riktigt tårtkalas! Barnen hade jätteskoj och lekte och vi mammor hade trevligt som vanligt! : )

Det blev fiskedamm och alla fick godispåsar! : )


Påvägen hem så tog vi en sväng inom Maxi (som om det inte räckte igår!) och idag satt Vilmer i vagnen under tiden jag handlade, det gick jättebra! Ända tills vi kom till kassan då Emmalisa blev vrålhungrig och ja det var bara att hålla ut tills vi kom till bilen då hon lugnade sig lite och sen snabbt hem och fixa gröt! Sen blev hon som ett solsken! (efter regnet kommer det solsken "torsk på tallin"!)




Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards