bobos

Alla inlägg den 12 juni 2009

Av Lena - 12 juni 2009 23:57

Så synd om alla fina studenter! Jag älskar studenten...kanske för det var så härligt när man själv tog den! Hurra! Det var 11 år sedan dess.. och om 15 år är det Vilmer som tar sin student! Som tur är behöver jag inte vänta så länge, mitt gudbarn Sebastian (brors barn, sebban) tar sin student om två år så då... !


Nej, idag har ju vädret var så trist, så jag och Vilmer tog bilen till stan för att köpa tråd! Det gick bra, men höll på att aldrig komma ut ur Domustorget! Såklart att alla köpte studentbuketter och annat...men ja.. att man aldrig lär sig! : )

Vid 11 kom Mormor och Morfar och hämtade Vilmer! Han ska få följa med dem till Stugan tills måndag.(dock körde de hem till Tyringe idag eftersom vädret var så regningt det kan bli) Vilmer älskar vara där med Morfar och Mormor.


Jag ska till Karlskrona lördag till söndag ,Emmalisa ska vara hos Farmor och Farfar och Fredde ska spela med Kristianstad Storband hela helgen (vill du se dem så är det domus på lördag, Tivoliparken och Ekestad på söndag!).

Själv ska jag med tjejklubben (en i klubben har flyttat till Karlskrona, många undrar om varför just dit). och äta gott, dricka gott (och mycket hi hi) och bo över på hotell! Det ska bli superkul!


(Så jag kommer inte att blogga förrän på söndag igen! Hoppas ni kan bärga dig tills dess...he he jag bara skoja! : )


Ja, i allafall så när Vilmer åkte iväg och Fredde spelade Trumpet för studenterna och Emmalisa sov middag så la jag mig i soffan och läste tidingen och sen vilade eller ja, sov en liten stund! Såå skönt! : ) Eftermiddagssovit har jag inte gjort sen Emmalisa var nyfödd!

På kvällen kom Farfar och sågade till stacket, jag for iväg med Farmor och Emmlisa först till Vincent (skoaffär) där jag trodde att jag skulle hitta höstskor till Vilmer men det slutade med att Farmor köpte inneskor till Emmlisa! Supersöta! Tack! Sen till Elgiganten och Onoff. Vi hade två jättebra telefoner, men den ena tappade Vilmer (som 1½åring) i toan och idag sög Emmalisa på den andre så den blev vattenskadad! 1 lika till våra barn! : )


Så jag valde och valde...ni som känner mig vet att jag är velig och har liksom bara sjukt svårt att välja...så jag gick med en telefon till kassan och sista stund sprang jag tillbaka och tog en annan! Sådan är jag! Men just nu när jag nöjd med just den jag valde! : )


Idag var det dax för lite gott rödvin och en planka till kvällsmat! Så gott! : )

Farfar sågade till stacket och jag tvättade av pelarna som ska målas imorgon!


Måste bara säga att jag saknar Vilmer! Trodde att det skulle känns inte skönt men ja lite lugnare kanske nu när han var hos Mormor och Morfar. Men direkt när jag sovit i eftermiddags saknade jag hans eviga pratande och hans söta små smilgropar! Jag är en (eller tror att jag är iallafall) en sådan mamma som kan lämna mina barn och släppa det helt! Jag tycker det är skönt att ibland bara var Lena och jag tycker det är skönt, bra och roligt att det är hos Farmor och Farfar och Mormor och Morfar! Nyttigt helt enkelt för alla tre parter! Men jag är förvånad över att jag saknar att få halvtjata på  Vilmer hela hela hela tiden.. som det känns att man gör vissa dagar!

Men...ska försöka komma ihåg att jag saknar det om jag inte har det när allt blir vardag här igen! : )


Tillsist, Emmalisa har nu lärt sig att gå längs väggen, men det allra sötaste hon gör är när hon står och vill ner på golvet och krypa. Då sätter hon inte sig på rumpa som de flesta gör utan hon sträcker ner ena handen i golvet medans hon håller den andra kvar högt upp och så står hon bredbent så hon kan komma ner till golvet med handen! : )

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards