bobos

Alla inlägg den 19 juni 2009

Av Lena - 19 juni 2009 23:44

Dagen börjde med att göra klart tåror och lite annat smått och gott!

Jag klädde barnen och insåg att detta var Emmalisas första midsommar och den första för barnen tillsammans!

Det blev som alltid hos oss stressigt i sista stund men vi blev hämtade av Tobbe och då var vi klara! : ) Tyvärr regnade i massor just när vi åkte i bilen och den där midsommarkänslan infann sig inte alls just då!


När vi kom fram till Lisa och Tobbe så var Lisas lillebror och hans sambo där och åt lunch med oss innan de skulle på bröllop! Så gott fast det blev inne!


Lite senare när maten smält åt vi jordgubbar! Det skulle jag kunna äta varje dag! Älskar jordgubbar! Jag har alltid en påse frysta i frysen! : )


Det regnade ju till och från men vi chansade och tog en vagn, en cykel och en skrinda att ha våra barn i och så gick /cyklade/åkte vi till en rad olika lekplatser och sen till midsommarstången där vi dansade i strålade sol! Fredde och jag fotade samtidigt så därför ser det lite glest ut!

Ebba och Prinsen (Ebba är Lisas hund och Prinsen är Lisas bror Linus hund) tog sig ett litet bad i ån och vilket guldkorn i Gärds Köpinge! Så himla mysigt!


Vi gick hem och grillade och gjorde all mat klar...då regnade ju såklart! Men som tur var hade Tobbe och Lisa ett stort parasoll så Fredde och Tobbe kunde stå där ute och grilla utan att bli blöta! : )


Barnen var jätteduktig och helt otroligt nog fick vi alla fyra att sitta samtidigt och se glada ut! Ja.. låter enkelt kanske med när väl de två stora ville sätta sig så ville tvååringen och tiomånadern inte sitta just där... så ja..ni fattar! Men visst blev det gulligt! Våra sötnosar!


Barnen var jätteduktiga och alla gick och la sig och sov vid 9!

Då var det vuxentid för oss! : )


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards